Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]
Gagarek:
Sorki za drugiego posta, ale inaczej nikt by go nie zauważył.
Mógłby ktoś mi podesłać sam folder sounds? Bo brakuje mi dźwięku dieselend.wav. A może ktoś wie jak temu zaradzić. Bardzo chciałbym się powozić w zadymionej, zaczadzonej Bochni :) (wszystkie loki elektryczne zamieniłem na spalinowe i chciałbym wypróbować trasę). Jakby ktoś chciał zobaczyć "królestwo spalin", to piszcie do mnie, podeśle plik .scn ;)
kgb:
Załączam plik dieselend.wav...
Alternatywa dla tych co nie widzą załącznika:
dieselend.wav - 0.21MB
SQT:
panowie przepraszam jeśli było to tutaj poruszone ale na tym nowym exe mam nietypowy błąd. Dokładnie to wagony i maszyny są sklejone do siebie tak jak na załączonym obrazku:
http://img149.imageshack.us/my.php?image=beztytuudq9.jpg
jakiś pomysł co z tym zrobić ?
Patrykos:
--- Cytat: SQT w 06 Kwietnia 2008, 10:34:55 ---panowie przepraszam jeśli było to tutaj poruszone ale na tym nowym exe mam nietypowy błąd. Dokładnie to wagony i maszyny są sklejone do siebie tak jak na załączonym obrazku:
http://img149.imageshack.us/my.php?image=beztytuudq9.jpg
jakiś pomysł co z tym zrobić ?
--- Koniec cytatu ---
Zmień eaosy na nowe ;)
Sakorius:
Witam
Ponieważ model zewnętrzny SU46 zawierał sporo błędów postanowiłem je poprawić i wydać mały "update" :)
Zmiany w nowej wersji SU46:
- poprawione lampy;
- drobne zmiany w bryle czoła lokomotywy (likwidacja krzywizny górnej krawędzi okien czołowych);
- dodanie sprzęgu ogrzewania, o którym wcześniej zapomniałem :]
- poprawione pivoty - obecnie lok wychyla się prawidłowo na łukach z przechyłką.
Dodatkowo @youBy poprawił nieco fizykę jazdy SU46. Link do paczki znajduje się poniżej.
SU46 Update
Paczka zawiera zmodyfikowane tekstury, na których dodałem teksturę sprzęgu ogrzewania.
Jako mały bonus w paczce zamieściłem także nową teksturę mojego autorstwa, przedstawiającą lokomotywę SU46-033 z CM Poznań (a dawniej MD Szczecin Główny;) ), którą miałem okazję obfotografować podczas pobytu w Wolsztynie.
Miłej jazdy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej