Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

DizelPack "Tryptyk" [SM42 ST44 SU46]

<< < (25/31) > >>

mechatronik:

--- Cytat: KRAKOMOBILA w 11 Stycznia 2008, 17:23:00 ---Open GL Eror. Help me pleace :( :( :(

http://img225.imageshack.us/img225/811/openglgg3.jpg

--- Koniec cytatu ---

Reinstall Your graphic card drivers. Maby this help.

Aminos11:
Gdzie mogę znaleźć plik dźwiękowy do ST44 o nazwie 3k.wav? Bo mi bez tego gra nie chce się załadować tylko pisze "Cannon find sound 3k.wav"

To jest SYMULATOR a nie GRA. Radze to sobie dobrze zapamietac na przyszlosc.
Winger

Grzegorz KK:
http://www.speedyshare.com/983481329.html
Pozdro.

Gagarek:
Bardzo dobrze zrobione, choć nigdy nie widziałem w realu, to kabiny wymiatają! Są świetnie wymodelowane i oteksturowane, a przede wszystkim, niemal nie ma spadku FPS (jak w EU07 w Koltomowie - góra było na starcie koło 20, po zmianie na Gagara (do osob., a co! ;)) nic się nie zmieniło ;) Pozdro i więcej takich i lepszych modeli!

EDIT: No to chciałem do sprawdzenia SU-czkę w Bochni.... i znów symek się sypie. To chyba nie wina modeli, ale scenerii. Jeszcze nie sprawdzałem trasy SM42 (ale wszyscy, którzy mają Bochnię, wiedzą, jaka ta jej trasa jest ;)), możliwe, że ona wystartuje.

EP07-1057:

--- Cytat: Gagarek w 25 Marca 2008, 23:28:44 ---Bardzo dobrze zrobione, choć nigdy nie widziałem w realu, to kabiny wymiatają! Są świetnie wymodelowane i oteksturowane, a przede wszystkim, niemal nie ma spadku FPS (jak w EU07 w Koltomowie - góra było na starcie koło 20, po zmianie na Gagara (do osob., a co! ;)) nic się nie zmieniło ;) Pozdro i więcej takich i lepszych modeli!

EDIT: No to chciałem do sprawdzenia SU-czkę w Bochni.... i znów symek się sypie. To chyba nie wina modeli, ale scenerii. Jeszcze nie sprawdzałem trasy SM42 (ale wszyscy, którzy mają Bochnię, wiedzą, jaka ta jej trasa jest ;)), możliwe, że ona wystartuje.

--- Koniec cytatu ---

Każda trasa z paczki całościowej kolegi @Mariusza1970 w tym Bochnia działa poprawnie. Jesteś pewny że odpalasz trasę i SU46 na odpowiednim exe?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej