Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Kabina EU07.

<< < (3/14) > >>

ST44-003:
@EU05, prowadziłem konsultacje na ten temat z @MKaczym i on mi powiedział że mogę pożyczyż od jego loka pewne elementy. Dostałem od niego zgode. Większość rzeczy i tak są dziełem GłowyWojtasa (czajnik, kubek barierka i coś tam jeszcze).
Jako że to mój pierwszy model, przyjmuję to do wiadomośći że faktycznie można ich było nie kopiować z innego taboru, ale prace z tymi użytkownikami nawiązałem dopiero pod koniec. Najbardziej jednak trzeba podziękować @Kacowi, gdyż wykonał on bardzo fajne textury pulpitów.

Natomiast co do paczek:
powstały dwie wersje, jedna z myślą od użytkownikach, którzy pobierają dodatki a potem mają problemy z ich władowaniem do symka. Natomiast druga, zawiera 4 osobne kabiny loków. Kabine do EU06, EU074E i 303E oraz ET41.
Powtarzam, jestem jeszcze niedoświadczony w wydawaniu kabin stąd poprawki i inne takie.

Co do tego wirusa: komputer mój zarejestrował kilka zainfekowanych plików. Na nasze szczęście było to po fakcie wydania kabin.
Pozdrawiam.

kurak303E:
Czy plik !!!na przykład!!! osłona_szyby.tga jest do czegoś potrzebny? Nie zauważyłem, żeby któraś kabina z tego korzystała, a osłona często występuje w wiadrowych lokach.

ST44-003:
Były prowadzone prace nad odsłonecznikami w kabinach, ale testy wypadły negatywnie. Plik należy usunąć.
P.S. Dział pomoc jak coś.

Class66:
Czy zamierzacie poprawić model 4E? Błędy na załączonych screenach

http://milicz.co.uk/maszyna/eu06-1.png
http://milicz.co.uk/maszyna/eu06-2.png

pocztkujący:

--- Cytat: ST44-003 ---Aby wywalić smugi należy w t3d danego modelu w notatniku, za pomocą klawiszy Shift + F, w opcji szukaj, wpisać light. W momencie gdy znajdzie od czegoś takiego ---> //--------------------------
usunąć kolejne sześć wpisów z nazwą light.
Pozdr.
--- Koniec cytatu ---
małe wyjaśnienie: nie schift tylko "ctrl + F"
Jeśli zameruje "light" to wyskakuje mi błąd...czy chodzi o zamerowanie tego: Map: light.tga??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej