Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EN57-2000 Wersja Beta

<< < (10/14) > >>

Poscikk:
Mi się pomysł podoba. Jednak muszę to skonsultować ze współautorem ;) Dam Ci znać jak odbędę z nim rozmowę.

REWIZOR:

--- Cytat: Thalys w 03 Maja 2009, 14:34:55 ---... Co prawda dla Trainz [Tak tak, dla Trainz - wiem, że nas nie lubicie...

--- Koniec cytatu ---
Również pozdrawiam ;) Chciałbym się dowiedzieć skąd takie stwierdzenie ? Osobiście tępię takie ataki na kogoś tylko dlatego, ze jest z innego forum. Jeżeli są jakieś przykłady, skrobnij proszę do mnie na maila (w podpisie) lub na PW. Pomysł dobry, reszta zależy od autorów.

Poscikk:
Umknęła mi jedna rzecz, mianowicie:
Szkielet kabiny jest zrobiony w 3dsmax, natomiast pozostałe elementy są dorobione w notatniku. Mogę model kabiny zaimportować do formatu 3DS, jednak trzeba będzie wykonać mapowanie od nowa.

Thalys:
Nie ma problemu. Na szczęście Gmax ma tą zdolność do importowania 3DSów (notabene zawsze można je sobie przekonwertować na inny format). Tylko prosiłbym o to, aby razem z kabiną były teksturki. Mapowanie od nowa mogę wykonać. :)

@Rewizor, kiedyś była taka sytuacja ze Skupą, ale nie wracajmy do niej. :) Jakby coś się takiego zdarzyło, to dam znać. ;)

Tymczasem wracam do pracy. :)
Pozdrawiam!

MKaczy:
Witam.

--- Cytat: Poscikk w 03 Maja 2009, 14:39:25 ---Dam Ci znać jak odbędę z nim rozmowę.
--- Koniec cytatu ---
Jeśli o mnie chodzi, nie widzę żadnego problemu :) Nawet Propozycja kolegi z modelem jest na rękę :)

--- Cytat: Thalys w 03 Maja 2009, 14:34:55 ---Oczywiście wszystkie okna zostaną wycięte, będzie widoczne wnętrze w 3D.
--- Koniec cytatu ---
Tylko nie wiem czy wiesz, ale u nas jest TYLKO wykonana kabina, nie mamy przedziałów.

Pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej