Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

EN57-2000 Wersja Beta

<< < (8/14) > >>

Krzychu:
Dzięki za odpowiedź
Hmm cóż... Spróbowałem tego, ale coś robię źle i tylko jedne drzwi otwierają się po poprawnej stronie, a drugie po drugiej. Czy mozesz tu podac wpis jaki powinien byc poprawny do odpowiedniego otwierania drzwi. Myśle, że wszyscy Ci którzy, są mało zaawansowani w tworzeniu i edytowaniu dodatków lub są "żółtodziobami", mogą z tego skorzystać. Ale dziękuję za zainteresowanie tym problemem. Jestem wdzięczny.

Pozdrawiam Krzychu

Poscikk:
Ostrzegaliśmy z MKaczym, że to model roboczy i nic się tu nie trzyma kupy, ale nieeeeeeeeeeeeee... "Dajcie dajcie". Daliśmy i teraz każdy wytyka błędy. To nie pasuje, tamto. Już widzę chyba 10 osobę, która mówi, że drzwi się źle otwierają. Ten model jest po to aby był. Więc odsyłam jeszcze raz do pierwszej linijki tego posta:

--- Cytuj ---Ostrzegaliśmy z MKaczym, że to model roboczy i nic się tu nie trzyma kupy...
--- Koniec cytatu ---

EOT.

youBy:
Będzie szybciej:
http://up.wklej.org/download.php?id=ad551fd8c04785df87b7ae269a20c243

Krzychu:
Dziękuję Ci YouBuy za pomoc, jestem Ci bardzo wdzięczny.

Drogi Panie Poscikk. Ja nie wytykam palcem że jest błąd, nawet nie widzę nigdzie posta mojego autorstwa o treści: "A w tym modelu drzwi się otwierają po złej sttronie, ale dziadostwo", o nie. Ja tylko zapytałem czy można ten błąd naprawić i jak widzę teraz, jest to możliwe do dokonania przez nas samych, mimo tego że ja jestem w tym lewy i nie potrafiłem tego zrobić. Jak widać na załączonym obrazku, uzyskałem pomoc z rąk kolegi YouBuy'a i dostałem to czego chciałem. Zapytałem w sposób kulturalny, poprosiłem grzecznie o pomoc, którą uzyskałem i za nią podziękowałem. Do czego tu można mieć jakieś wątpliwości? Nie wiem sam... I jeszcze raz podziękowania dla YB. Widzę, że jednak są ludzie dla których warto pisać posty z podziękowaniami.

P.S. Panie Poscikk - proszę o nietraktowanie treści w/w posta jako atak na Pana osobę. Jest to tylko wyjaśnienie nieporozumienia między mną, a Panem.

Pozdrawiam Krzychu

Poscikk:
Po pierwsze primo: nie żaden Pan, po prostu Poscikk :)

Może i za ostro to potraktowałem. Tamten post nie tyczył się konkretnie do Ciebie. Chodziło o całokształt. Pamiętam jak pokazaliśmy screeny z kabiny. Wszyscy się pytali czy jest model, na co odpowiedzieliśmy, że jest, ale kompletnie niedopracowany i nie chcemy go wydawać. Następnie lawina próśb o model. Tak więc doszliśmy do wniosku, że wydamy ten model. I się zaczęło... Posypały się posty z informacjami, że się drzwi źle otwierają. Co chwila się pojawiał nowy o tym samym. Problemu nie rozwiązywaliśmy, ponieważ ten model się w gruncie rzeczy nie nadaje na tory symkowe i on jest tylko aby pasował do kabiny(nie odwrotnie). Mam w planach zrobienie nowego modelu tego kibelka, w którym wszystko będzie działało jak potrzeba. Sorry za tamten post, ale ja już się nasłuchałem o tych drzwiach trochę...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej