Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
EN57-2000 Wersja Beta
Poscikk:
Wszystkie złe zachowania pudła i kabiny na przechyłkach, zły kierunek kręcenia się kół - to wina pivotów.
To też zostanie poprawione w następnym apdejcie.
Tego typu zgłoszenia o błędach są mile widziane, ale takie naprawdę ważne.
Bo błędy typu: "Tekstura boku nie jest zsynchronizowana z czołem, bo odstaje 1cm", to sobie darujcie... przecież i tak jeździmy w kabinie.
Grzegorz KK:
Jeździ się bardzo dobrze,tyle z mojej strony nie będe komentował co jak a dlaczego:) bo nie ma takiej potrzeby wyszło i cieszmy się z tego co jest a nie dalej narzekamy że coś odstaje a to a tamto.
Pozdrawiam.
EDIT:Oko wiesz że niekoniecznie o tobie mowa:).
oko:
Przepraszam, ja nie nażekam zgłaszam problem taki tylko bo 1 raz sie spotykam z takim czymś:) ,np. z wagonami,ktore wiozą kontenery mam ten sam problem:P ale mniejsza o to wiem już oco chodzi:) 55 raz bo trasa jest The best:) Pozdr.
maciekmaciek:
Chciałem zauważyć że jeżeli jest to EN57-2053 to napewno foty nie były robione w tym Ezecie. Amperomierze-jest to stary układ które miało parę pierwszych jednostek :) Uważam ze jest to kabina z innej EZT wrzucona do tej.
Poscikk:
Jak Ci nie pasuje taka kabina jaka jest, to nie jeździj i sobie zrób sam taką jak powinna być.
Ja się cieszę, że w ogóle jest ta wersja kabiny, że udało nam się zrobić to co jest.
Może jeszcze koła są nie z tego EZT?
A Ty nic nie zrobiłeś w tym kierunku i Ci jeszcze kabina nie pasuje. Weź notatnik i ją przerób.
Tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej