Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Odp: Fabryka Pojazdów Szynowych - CTL & Patrykos - wagon Lgs. ;)
jochand:
Zauwazylem ze w EP07-135 cos jest z reflektorami. Po wlaczeniu swiatel sa one ledwie widoczne. Sciagnalem EP07-187,tam jest w porzadku. Czy to jest wina tekstury?
Patrykos:
Reflektory pochodzą ze zdjęć, nie jest to żadna 'sztuczka' wykonana w PSie.
« Dodano: 29 Czerwca 2009, 21:13:50 »Witam! Dzisiaj przedstawiam kolejną teksturkę, jest nią krakowska 07-114. Podczas podziału lokomotyw pomiędzy spółki została przekazana do PKP Cargo. Obecnie prowadzi pociągi towarowe oraz osobowe/pospieszne(focona na tekstury na obiegu 'Górala'). Ostatnią rewizję przeszła w ZNTK Oleśnica 25 stycznia 2008 roku i wtedy jeszcze stacjonowała w CM Wrocław. Lokomotywa zewnętrznie nie prezentuje się dobrze, liczne zacieki powodują, że lokomotywa wygląda, jakby była kilka lat po rewizji, a nie rok. Idealnie pasuje do prowadzenia pociągów towarowych.
WPIS:
node -1 0 EU07-114 dynamic PKP\4E 4E-114.tga 4E 0.0 headdriver 3 0 enddynamic
Autorem zdjęć jestem ja.
LINK:
http://eu07.pl/userfiles/1529/EU07-114_3.rar
Poniżej prezentuje screeny, niestety ostatnio nie mam czasu na jazdy w 'MaSzynie' więc screeny będą z testowej scenerii.
Quork QTar:
Cien sie mocno urywa z przodu, nie wiem czy to zamierzone?
Co do tekstur; material zagraniczny tyz? Oczywiscie DB, bedzie tez okazja na SNCF w tym roku ewtl.
Patrykos:
Jeśli mówisz o tym pod lokomotywą, to nie zależy odemnie, tylko od autora modelu. Co do zdjęć na tekstury, z miłą chęcią :) Będzie problem z modelami, ale jeśli jest dobry materiał zdjęciowy to i o model trudno nie jest ;)
Dolmio89:
Quork QTar jeśli masz plany niemieckiego taboru to wrzuć gdzieś na forum, na pewno ktoś się zainteresuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej