Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Odp: Fabryka Pojazdów Szynowych - CTL & Patrykos - wagon Lgs. ;)
Patrykos:
Quark-t albo Rewizor lub ktokolwiek kto ma taką możliwość, jeśli faktycznie tekstura jest niedorobiona, proszę usunać mój post z publikacją i kilka niżej. Niestety nic z tym już nie zrobimy bo bym musiał mieć foto drugiego czoła. Wydaje mi się, że ten pasek kończy się w tych granicach co te inne, czyli leciutko wchodzą na czoło. Dziękuje Quark-t za uwagi!
Quark-t:
Bez przesady. IMHO może zostać, a jak się dorobisz foty tego czoła, to poprawisz :)
W zasadzie ta lokomotywa jest tak połatana, że jedna barwa więcej nie zaszkodzi :)
Po prostu rzuca się w oczy to, że linia zmiany koloru przebiega zgodnie z mapowaniem (czyli rozbarwienia z okien przechodzą potem właśnie w granicę koloru).
Patrykos:
Sensowne by było odmalowanie całej lokomotywy, jak to czynią inne zakłady niż robienie 15 łatek na jednym boku...'tanie państwo'.
EU07-033 podesłał mi foto czoła, za co mu bardzo dziękuję. Ta zieleń wchodzi lekko na czoło, coś podobnego jak przy pozostałych.
« Dodano: 01 Stycznia 1970, 00:59:59 »Witam!
Dzisiaj przygotowałem dla Was bardzo ciekawą teksturę, jest to kolejny byk. Nie jest on zwykłym bykiem - jest belkowcem (tzn, był :) ), jedynym belkowcem, który jeździł aż do 2006 roku. 13 lat po swojej rewizji, został odstawiony z nadzieją naprawy, niestety, na początku stycznia 2009 roku, został zezłomowany na terenie szopy CM Łazy, w której jeździł do końca swojej służby. Podobny los czeka inne łazowskie 'wózki' (ET22-222 i 272).
LINK : http://eu07.pl/userfiles/1529/ET22-101.rar.
Autorem zdjęć jest Dual za co mu bardzo serdecznie dziękuję! Wykonał kawał dobrej roboty focąc lokomotywę na tekstury 'moment' przed jej pocięciem. Teksturę wykonałem ja, czyli Patrykos.
Pozdrawiam!
p.s Proszę czytać plik CZYTAJTO.txt !
Airborne:
O bardzo dziękuje za wstawienie tych trzech wagonów.
Eaos CTL malowanie czarne
Eaos PCC malowanie wyblakłe
Eaos PCC malowanie niebieskie
U mnie te wszystkie trzy działają poprawnie i są moim zdaniem bardzo ładnie wykonane jeszcze raz dzięki. :)
Patrykos:
Te wagony to totalny 'shit' jak większość dotychczasowych tekstur ;) Obecnie, część przechodzi poprawki, więc zapewne i wagony będa, nie tylko prywatne ale też i cargowskie ;)
« Dodano: 13 Lutego 2009, 21:32:59 »Witam!
Dzisiaj piątek - początek weekendu, więc i dla umilenia oddaje w Wasze ręce kolejną teksturę - kolejnego byka, żółtka wprost z Gdyni :) ET22-938, w 2001 roku po naprawie w ZNTK Poznań, lokomotywa otrzymała żółte czoło i jeździ z nim do dziś. Jest w miarę dobrze utrzymaną lokomotywą(wkońcu w Gdyni się dba o loki ;P), mam nadzieje, że i tekstura się spodoba ;)
LINK:
http://eu07.pl/userfiles/1529/ET22-938.rar
Autorem zdjęć jest Bisik, zaś autorem tekstury jestem ja - Patrykos ;)
Pozdrawiam!
« Dodano: 22 Lutego 2009, 00:00:11 »Witam!
Dzisiaj dla odmiany, przyszykowałem gagarina! Nie jest to jednak gagarin z PKP Cargo, lecz z Rail Polska! Gagar ma czerwono-żółte malowanie, takie jakie ma barwy RP. Ostatnią rewizję miał w 2004 roku w bydgoskiej PESIE. Jest to druga maszyna w barwach RP.
LINK:
http://eu07.pl/userfiles/1529/M62-1532_5.rar
PROSZĘ CZYTAĆ PLIK CZYTAJTO.txt ! :)
Autorem zdjęć jestem ja i Gigabyt, teksturę wykonałem ja, czyli Patrykos ;)
Gigabytowi bardzo dziękuję za nadesłanie zdjęcia czoła ;)
Miłych służb!
Pozdrawiam
Patryk
Screeny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej