Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Odp: Fabryka Pojazdów Szynowych - CTL & Patrykos - wagon Lgs. ;)
EU05:
Patryk, bez przesady. Po pierwsze, nie pisz, że dziś nic nie będzie, bo nas obchodzi tylko "jak jest".
A po drugie - nie ma komentarzy negatywnych, a więc jest ok. Rób dalej, jeśli uważasz że Twoja praca jest potrzebna, to pracuj. Ja też tak uważam, na pewno wielu innych także ucieszy się z fototekstur węglarek, bo tego brakuje (a coś w końcu pod te moje byki podłączać trzeba). Kilka tekstur to jak na razie trochę za mało, by od razu wynieść Cię na piedestał. Ale spokojnie, ciężką pracą ludzie się bogacą. :)
defiler:
Patrykos tekstur taboru do MaSzyny nigdy za wiele, wiec nie poddawaj sie od razu na starcie. Praktyka czyni mistrza. W miare tworzenia nowych tekstur bedziesz tylko nabieral doswiadczenia i beda te tekstury Ci wychodzily coraz to lepiej.
Pzdr
Patrykos:
Coś dla wielbicieli Pekapowskich eaosów :-)
401W:
The End :) Może dziś jeszcze dojdzie wtedy wydam je razem wzięte :D
Tak swoją drogą, jeśli masz zdjęcia na tekstury wagonów towarowych Eaos ślij je do mnie na patrykorzel@wp.pl , Falns czoło + bok , eamos czoło + bok i inne.
defiler:
Dzieki, coraz lepiej Ci to idzie ! Tylko jedno razi - wozek! popraw go, a bedzie rewelka. Tyle ode mnie.
Patrykos:
--- Cytat: defiler w 14 Grudnia 2007, 15:35:28 ---Dzieki, coraz lepiej Ci to idzie ! Tylko jedno razi - wozek! popraw go, a bedzie rewelka. Tyle ode mnie.
--- Koniec cytatu ---
A wózek! To jest moja tekstura, nie podstawowa :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej