Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Odp: Fabryka Pojazdów Szynowych - CTL & Patrykos - wagon Lgs. ;)
RooteK:
No nawet niezłe :)
Choć połowa z nich jest rozmyta, zupełnie tak jakby ktoś sfocił wagon podczas przejazdu składu :| To trochę obniża moją ocenę :) Ale pozostałem są spoko. Życze powodzenia przy nast. teksturach :D
Patrykos:
--- Cytat: GlowaWojtas w 16 Lutego 2008, 11:03:37 ---No nawet niezłe :)
Choć połowa z nich jest rozmyta, zupełnie tak jakby ktoś sfocił wagon podczas przejazdu składu :| To trochę obniża moją ocenę :) Ale pozostałem są spoko. Życze powodzenia przy nast. teksturach :D
--- Koniec cytatu ---
Tak, większość jest tak robiona, niestety, to nie Jaworzno, że składy tak stawają stadami :)
eu07_304:
--- Cytat: Patrykos w 16 Lutego 2008, 11:04:36 ---
--- Cytat: GlowaWojtas w 16 Lutego 2008, 11:03:37 ---Choć połowa z nich jest rozmyta, zupełnie tak jakby ktoś sfocił wagon podczas przejazdu składu :| To trochę obniża moją ocenę :) Ale pozostałem są spoko. Życze powodzenia przy nast. teksturach :D
--- Koniec cytatu ---
Tak, większość jest tak robiona, niestety, to nie Jaworzno, że składy tak stawają stadami :)
--- Koniec cytatu ---
Z tych rozmytych można było zrobić tekstury o niższej rozdzielczości nie tracąc na jakości /może nawet niekiedy zyskując/
Patrykos:
--- Cytat: eu07_304 w 16 Lutego 2008, 11:22:02 ---
--- Cytat: Patrykos w 16 Lutego 2008, 10:39:44 ---Witam!
Dziś pragnę oddać w Wasze ręce nowe węglary :) Tym razem wagony PKP, RP i PTKiGK Rybnik :)
(...)
dziękuję i pozdrawiam
Patrykos
--- Koniec cytatu ---
Z tych rozmytych można było zrobić tekstury o niższej rozdzielczości nie tracąc na jakości /może nawet niekiedy zyskując/
--- Koniec cytatu ---
To będzie okropna jakość (patrz pierwsze screeny w pierwszym poście).
eu07_304:
Z rozmytych zdjęć będzie rozmyta tekstura. Przy małej rozdzielczości będzie rozmyta tekstura. Na jedno wyjdzie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej