Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Odp: Fabryka Pojazdów Szynowych - CTL & Patrykos - wagon Lgs. ;)

<< < (26/50) > >>

EU05:
Okien nie ruszałeś?:/

To są dopiero żarty, już się uśmiałem :D

ha ha ha :D

159 jest oidp pół roku po rewizji. 168 - ok. 4 lat po rewizji. 159 - naprawiana w Gliwicach, 168 - w Oleśnicy.

Zapożyczanie okien z innej maszyny tylko po to, by nie bawić się z ich ustawianiem, to jakieś nieporozumienie.

Naprawdę - powtarzałem Ci to już wiele razy i z tego co widzę, będę powtarzał nie raz: tekstur nie robi się na ilość, lecz na jakość. Byków mamy w MaSzynie już 30 i nie jesteśmy w sytuacji, w której na gwałt potrzeba dużej ilości tekstur. Dopracowana tekstura będzie wkładem w symulator. Niedopracowana - zapychaczem dysku.

Patrykos:

--- Cytat: EU05 w 02 Lutego 2008, 22:25:41 ---Okien nie ruszałeś?:/

To są dopiero żarty, już się uśmiałem :D

ha ha ha :D

159 jest oidp pół roku po rewizji. 168 - ok. 4 lat po rewizji. 159 - naprawiana w Gliwicach, 168 - w Oleśnicy.

Zapożyczanie okien z innej maszyny tylko po to, by nie bawić się z ich ustawianiem, to jakieś nieporozumienie.

Naprawdę - powtarzałem Ci to już wiele razy i z tego co widzę, będę powtarzał nie raz: tekstur nie robi się na ilość, lecz na jakość. Byków mamy w MaSzynie już 30 i nie jesteśmy w sytuacji, w której na gwałt potrzeba dużej ilości tekstur. Dopracowana tekstura będzie wkładem w symulator. Niedopracowana - zapychaczem dysku.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz dobrze, że nie potrafię dobrze łączyć tych klocków :) Postaram się wykonać te okna. Nie rozumiem, skąd się wziął pomysł z zapożyczniem czoła :D

Patrykos:

Jest to EU07-509, jak już wcześniej wspomniałem, lokomotywa oczekuje decyzji na terenie lokomotywowni we Wrocławiu. Tekstura jest na chomiku. Miłej Jazdy!

Zdjęcia skupa

SM42drive:
No @Patrykos widze , że textura wygląda o niebo lepiej niż od poprzedniej EP07 ładnie dopasowane pochwała.

Patrykos:

--- Cytat: SM42drive w 06 Lutego 2008, 20:58:03 ---No @Patrykos widze , że textura wygląda o niebo lepiej niż od poprzedniej EP07 ładnie dopasowane pochwała.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki.

Co do ET22-159, wykona go bardziej doświadczony producent (czyt. EU05) :) Ja narazie się byków nie chwytam, robię tekstury w wolnym czasie i tak go mam mało. Myślę, że jesteście zadowoleni z mojej tekstury, to w końcu moja pierwsza tekstura lokomotywy. Jednak lok tonie eaos ;) Szczególnie byk...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej