Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
EU07-001
ST44-003:
--- Cytat: maciekmaciek w 09 Grudnia 2007, 11:58:58 ---Hejka. Bylem w tym roku w Chabówce 001 była w oplakanym stanie ale za to stała całkiem ztylu jakby miala przejsc modernizacjea terazniejszego stanu 07-001 nie znam :)
Pozdrowienia z Katowic
--- Koniec cytatu ---
Hejka maciekmaciek.
Wiesz ja też w tym roku byłem w chabówce, w czerwcu i też stała styłu. Nie będzie miała modernizacji bo ona nigdzie nie będzie jeździć. Drugie, kolega Kacu pytał się o różnice kabin a ty nam tu że stała za szopą chabówki.
Na następny raz używaj znaków interpunkcji bo nie wiadomo, o co chodzi w twojej wypowiedzi ;)
maciekmaciek:
Dobra dzieki za rade :) Chodzilo mi o modernizaje takowa: malowanie i takie tam sprawy kosmetyczne, zeby jakos wygladala.
Pozdrowienia z Katowic
EU07-483:
--- Cytat: ST44-003 w 09 Grudnia 2007, 19:07:16 ---. Nie będzie miała modernizacji bo ona nigdzie nie będzie jeździć.
--- Koniec cytatu ---
A skąd niby to info?
ST44-003:
Wnioskuje to z tąd że jeśli przez 10 lat jej nie naprawiali, malowali itd. A także trzeba zaznaczyć że ona nie ma baterii, podstawy do jej odpalenia. ;) Jeśli się myle to sorki wielkie. ;)
EU07-483:
--- Cytat: ST44-003 w 09 Grudnia 2007, 21:54:09 ---A także trzeba zaznaczyć że ona nie ma baterii, podstawy do jej odpalenia.
--- Koniec cytatu ---
Tak, to jest najwiekszy problem - skad w Cargo wytrzasnac baterie do lokomotywy z wymarłej serii EU07. Gdyby nie mieli nic z nią robić to by nie zagracala skansenu - zwlaszcza, ze juz nie ma miejsca na przyjmowanie nowych zabytków. Po prostu teraz nie jest to pierwsza potrzeba...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej