Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
"Zwierzyniec" (robocza nazwa "low")
Krzysiek626:
@Wasyl, zrobiłem foty kosza na śmieci (dworcowego), wózka akumulatorowego, tablicy z zegarem peronowym rozkładem jazdy, oraz dwa rodzaje ławek. Zrobione są też szafy z elektroniką (mała i duża, w różnych kolorach). Ponieważ PW jakie jest każdy widzi, zapraszam na GG.
nail_bomb:
Trasa super . Fakt trochę krótka, ale ma bardzo dobry klimat.
Gdy oglądałem reklamę bielizny na peronie - zza pleców wyskoczyła moja żona:" Ty świnio znów oglądasz te por.."
Jest dobrze - coś się dzieje :)
Mariusz1970:
Ja jak opinie powyższe, mnie się trasa b. podoba. Zlikwidowałem tylko przechyłki, bo byka którego posiadam, to kabina wychyla się w złą stronę i w ogóle dziko się zachowuje. Nie wiem jak to zmienić w modelu (posiada "banana"), dlatego postanowiłem, iż zlikwiduje przechyłki i też jest fajnie. Przechyłki likwidowałem takim sobie automacikiem, więc dużo roboty nie miałem.
Oto link do pliku zwierzyniec.scm bez przechyłek jakby ktoś chciał:
http://www.chomikuj.pl/Mariuszek1970/zwierzyniec.rar
Paul:
Błędy z przechyłkami powodowane są ztcw przez źle zrobione modele (a konkretnie pivoty). Cóż - mało kto stosuje przechyłki więc nikt się tym specjalnie nie przejmuje :/
Pozdr, Paweł
uetam:
Ajć, a ja u siebie wstawilem przechylki z krzywmi przejsciowymi i jedzie sie na oko 3x razy lepiej :]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej