Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
troche wieksza ogniskowa :))
youBy:
--- Cytat: kolejarz LHS w 17 Marca 2008, 17:28:57 ---A w czym problem dopisać kolejne klawisze :P
--- Koniec cytatu ---
Nie każdy ma klawiaturę z zestawem 150 klawiszy :P
Marcin1992:
No ale dotychczas jest zaprogramowane że mamy jeszcze do użytku Shift :) A gdyby dopisać jeszcze z Ctrl? Mamy 26 liter na klawiaturze, i dwie litery przypadały by na jedną funkcję (mam na myśli włączenie danej funkcji i wyłączenie, przykładowo przyciemnienie reflektorów głównych: przykładowo kombinacją Ctrl + Q załączamy a Ctrl + W wyłączamy), czyli możnaby zyskać 13 nowych funkcji :) Wydaje mi się że takie coś powinnoby działać.
Bogumil.S:
Nie zapytam się kiedy te nowości wejdą bo we wszystkim co z informatyką związane czas wydania jest nieokreślony ;)
Ale zapytam się czy to jest początek czy (!) koniec? Bo już nie mogę się doczekać...
Powodzenia życzę i pozdrawiam.
RooteK:
Z propozycji to można by zrobić oświetlenie kabiny, radiotelefon i co tam jeszcze :D:D
Marcin1992:
Może oświetlenie kabiny wyszłoby na tej zasadzie jak podświetlenie przyrządów?
Radiotelefon możnaby zrobić tak jak w Counter-Strike'u radio. Czyli po naciśnięciu danego klawisza pokazuje nam się lista z komendami do wyboru. Ale na obecnym rozwoju symulatora chyba jest to narazie niemożliwe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej