Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Całkowo '95 :]

<< < (9/36) > >>

kolejarz LHS:

--- Cytat: adsim w 17 Listopada 2007, 16:26:52 ---Jak zobaczyłem wąskie tory, to po prostu musiałem coś na nich postawić:)

@Mateu, a może by tak przedłużyć trochę te tory i zrobić jakąś krótką, prostą misję z LXd2?

--- Koniec cytatu ---

Te tory to już tam były od początku ;)

Pozdrawiam.

Darth Luk:

--- Cytat: adsim w 17 Listopada 2007, 16:26:52 ---@Mateu, a może by tak przedłużyć trochę te tory i zrobić jakąś krótką, prostą misję z LXd2?

--- Koniec cytatu ---

Jeśli by się dało to by to było jakieś małe urozmaicenie.

uetam:
Ja tu czegos nie rozumiem
Event2 "wpb_c_sem_info" does not exist
include;SS4zcpb-yY.inc;WpB_C;2714.18;5.0;9289.1;-90.2331;C05;;end
SS4zcpb-yY.inc znajduje sie w katalogu scenery :|
Idac dalej
Event "wil_d_sr1" does not exist
include;SK12+tms.inc;wil_d;5300.06;5.0;9780.41;-110.0;d;wil_Tm4;end
SK12+tms.inc rowniez jest w katalogu scenery
i zawiera
event (p1)_Sr1 multiple 0 none (p1)_sem_anim11 (p1)_sem_anim11p (p1)_sem_anim21 (p1)_sem_anim21p (p1)_sem_info_stop (p7)_ms1 endevent

U mnie wsystko smiga cacy...
Zaraz wrzuce repacka....

Ra:

--- Cytat: adsim w 17 Listopada 2007, 16:26:52 ---@Mateu, a może by tak przedłużyć trochę te tory i zrobić jakąś krótką, prostą misję z LXd2?

--- Koniec cytatu ---
Tory by można przedłużyć za pomocą dodatkowego include. Jeśli miałoby to być tylko oglądania, to można je zrobić w kółko, linię zwrotną poprowadzić pod powierzchnią terenu i puścić lokomotywkę z wagonikami (są jakieś?). Jeśli miałoby być coś wąskotorowego do poprowadzenia, to trzeba te tory przerobić w scenerii, bo autor się nie mógł zdecydować na szerokość i dał dwie różne.

EP08_015:
Ja juz dawno wstawilem tego loka na tory wąskie z tymi malymi platformami co je ktos tam wypuszczal. Ale wywala nulltracka. Jesli się tylko postawi i nic to ok ale damy mala predkosc poczatkowa to wywali nula.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej