Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Całkowo '95 :]
uetam:
beda zamykane przejazdy, lampy w misji nocnej i rozmowy przez radio ;)
moze nawet manewrowi w rafinerii :]
BiałaSowa:
Pięknie! Skoro w planach jest to co mówisz, to zapowiada się naprawdę super! Oby nic cię nie zniechęciło, bo robisz to świetnie, chociaż dużo zostało do wykończenia. No i oczywiście wielkie dzięki.
Pozdr.
Marcin
Grzegorz KK:
Jeśli chodzi o gotowce rozmowy przez radiotelefon to zgłoś się do mnie coś podeślemy później jak będziesz coś tworzył ale do tego to jeszcze długa droga , to chyba nie musze się śpieszyc.:).
bohunIC:
Fajna trasa, milo sie jedzie, aczkolwiek nie ruszyl mi event' owy lok w Wilisiu wiec pojechalem dalej na S1, zwiedzac krajobrazy. Fps bardzo zadowalajacy nic nie tnie wiec jak najbardziej mozna isc dalej.
POZDRO
Krzysiek626:
--- Cytat: bohunIC w 16 Listopada 2007, 22:49:12 ---Fajna trasa, milo sie jedzie, aczkolwiek nie ruszyl mi event' owy lok w Wilisiu wiec pojechalem dalej na S1, zwiedzac krajobrazy. Fps bardzo zadowalajacy nic nie tnie wiec jak najbardziej mozna isc dalej.
POZDRO
--- Koniec cytatu ---
Jak nie ruszył?
Niemożliwe, podmieniłeś pewnie loka na coś innego i dałeś pewnie nobody. Wpisz prawidłowo headdriver i będzie dobrze. No chyba że się mylę, bo moja szklana kula się zepsuła:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej