Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Nowy wagon motorowy Ma090 do pobrania i sprawdzenia.
EP08_015:
Motorowy moze takze oznaczać jednostke z własnym napędem w tym przypadku wagon z własnym napędem. Chyba ze tego typu wynalazki zaliczymy do EZT. A co powiecie na temat EN80 z WKD? To wagon motorowy czy EZT?
BiałaSowa:
W Wikipedii jest jako EZT.
eu07-001:
--- Cytat: Krzysiek626 w 06 Listopada 2007, 20:42:49 ---Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Źle wypakowałeś wersję 1.1, ta wersja działa dobrze po nadpisaniu poprzedniej paczki. Dowodem na to jest mój screen, to jest właśnie wersja 1.1 i jak widać niczego jej nie brakuje. To tyle w temacie.
--- Koniec cytatu ---
Ściągałem pierwszą wersję "na świeżo" ,ledwo jak @ep08 umieścił na serwerku. Może ztąd to zamieszanie. Ściągnąłem drugi raz i pomogło.
Krzysiek626:
--- Cytat: EP08_015 w 07 Listopada 2007, 07:05:34 ---Motorowy moze takze oznaczać jednostke z własnym napędem w tym przypadku wagon z własnym napędem. Chyba ze tego typu wynalazki zaliczymy do EZT. A co powiecie na temat EN80 z WKD? To wagon motorowy czy EZT?
--- Koniec cytatu ---
Dla podkreślenia właściwości tego pojazdu w publikacjach, w nazwie pojawia się wyraz "Akumulatorowy". Mam Świat Kolei z przed kilkunastu lat, gdzie świetnie opisano i przedstawiono ten ogromnie ciekawy pojazd.
EP08_015:
Kolejne niewielkie update modelu. V 1.2. Proszę podmienic pliki. Wpisy i tekstura bez zmian.
Wymieniono tylko tylną oś z pełnej na toczną oraz wymieniono jej zawieszenie. Usunieta boxa z tekstura klocków hamulcowych w tylnej osi.
link > http://members.lycos.co.uk/wlodeek/Download/Ma090_upd_v1.2.rar
Pozdrowionka.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej