Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nastawnia Wielki Kac
Mariusz1970:
Ja powiem bezpośrednio to co myślę, mianowicie mnie tu kaktus prędzej wyrośnie, niż to zrobisz i może Cię skrzywdzę, ale nie wierzę w twoje możliwości.
Szociu:
--- Cytat: Mariusz1970 w 07 Listopada 2007, 17:58:08 ---Ja powiem bezpośrednio to co myślę, mianowicie mnie tu kaktus prędzej wyrośnie, niż to zrobisz i może Cię skrzywdzę, ale nie wierzę w twoje możliwości.
--- Koniec cytatu ---
Nikt Cię nie zmusza wierzyć w moje możliwości. Jak skończę to skończę jak nie to trudno i szkoda. Na pewno nie uda mi się ukończyć tego bez pomocy userów forum, której otrzymałem już bardzo dużo.
Mariusz1970:
No wiesz, nikt za Ciebie raczej eventów nie napisze, tym bardziej, iż pisałeś, że ma być dużo więcej składów niż jest. Już teraz bez pulpitu i z tą liczbą składów co jest w Quarku jest duża maniana jeśli chodzi o eventy.
Nie przejmuj się mną, ja z natury sceptyk jestem i nie widzę powodu, aby w tym konkretnym wypadku być optymistą.
RooteK:
Może po prostu stworzyć nowy model semafora, który wyglądał by jak ten znaczak na pulpicie (był by płaski) i sygnały WOlnej drogi wyświetlały by sie jako zielone światła, S1 jako czerwone (ale odkrycie...) a Sz to logiczne :)
Następnie umieścić go w scenerii i współrzędne tego inc'a z nim przypasić do pulpitu. A potem robić podwójne eventy :)
Dla semafora na stacji i jego odpowiednika. ( By jednocześnie wyświetlał)
Szociu:
--- Cytat: Mariusz1970 w 07 Listopada 2007, 18:23:56 ---No wiesz, nikt za Ciebie raczej eventów nie napisze, tym bardziej, iż pisałeś, że ma być dużo więcej składów niż jest. Już teraz bez pulpitu i z tą liczbą składów co jest w Quarku jest duża maniana jeśli chodzi o eventy.
Nie przejmuj się mną, ja z natury sceptyk jestem i nie widzę powodu, aby w tym konkretnym wypadku być optymistą.
--- Koniec cytatu ---
Ja nie chcę żeby ktoś za mnie pisał eventy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej