Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nastawnia Wielki Kac

<< < (7/17) > >>

RooteK:
ja już mu robię :P nie trzeba Mateu :P

Krzysiek626:

--- Cytat: GlowaWojtas w 07 Listopada 2007, 15:34:42 ---ja już mu robię :P nie trzeba Mateu :P

--- Koniec cytatu ---
Kompletnie nie rozumiecie co to jest pulpit kostkowy.
Ja tak ma być, to ja już nie chce..... taka robota jest do kitu. @Szociu, daj to Mateu i pozwól sobie pomóc profesjonaliście.

RooteK:
Na pulpicie kostkowym znajduje się mnóstwo przycisków. Rozprucie zwrotnicy itp. sterowanie semaforami, blokadami zwrotnicami, są liczniki, amperomierze woltomierze i inne przełączniki :) Wiem jak to ma wyglądać :) Nie myślcie, ze nie byłem w real nastawni z takim pulpitem i nie szalałem na symulatorze nastawni Osielec :D:D

EDIT:

No, ale dobra :) Jak tak mateu na nastawniach gości to niech zrobi :| Szociu, zdecyduj.

pol102:

--- Cytat: Mateu w 07 Listopada 2007, 15:32:50 ---Jak checie to zrobie Wam ten pulpit...

--- Koniec cytatu ---

Nie ma lepszego niż mateu, jak mówi pewna szanta "kto chce niechaj wierzy, kto nie chce niech nie wierzy"

Krzysiek ma 100% rację

--- Cytat: GlowaWojtas w 07 Listopada 2007, 15:44:18 ---Wiem jak to ma wyglądać :)

EDIT:

No, ale dobra :) Jak tak mateu na nastawniach gości to niech zrobi :| Szociu, zdecyduj.

--- Koniec cytatu ---

Niech decyduje opinia publiczna, czyli my userzy, którzy posiadamy jakąś wiedzę o umiejętnościach @Mateu i jako Ci którzy widzieli jego cuda (również w odniesieniu do realnych pulpitów). Więc nie masz co robić kwaśniej miny. @Szociu - pamiętaj! - jakość!

uetam:
spoko, niech wojtas zrobi :)
najwyzej poprawie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej