Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nastawnia Wielki Kac
RooteK:
ja już mu robię :P nie trzeba Mateu :P
Krzysiek626:
--- Cytat: GlowaWojtas w 07 Listopada 2007, 15:34:42 ---ja już mu robię :P nie trzeba Mateu :P
--- Koniec cytatu ---
Kompletnie nie rozumiecie co to jest pulpit kostkowy.
Ja tak ma być, to ja już nie chce..... taka robota jest do kitu. @Szociu, daj to Mateu i pozwól sobie pomóc profesjonaliście.
RooteK:
Na pulpicie kostkowym znajduje się mnóstwo przycisków. Rozprucie zwrotnicy itp. sterowanie semaforami, blokadami zwrotnicami, są liczniki, amperomierze woltomierze i inne przełączniki :) Wiem jak to ma wyglądać :) Nie myślcie, ze nie byłem w real nastawni z takim pulpitem i nie szalałem na symulatorze nastawni Osielec :D:D
EDIT:
No, ale dobra :) Jak tak mateu na nastawniach gości to niech zrobi :| Szociu, zdecyduj.
pol102:
--- Cytat: Mateu w 07 Listopada 2007, 15:32:50 ---Jak checie to zrobie Wam ten pulpit...
--- Koniec cytatu ---
Nie ma lepszego niż mateu, jak mówi pewna szanta "kto chce niechaj wierzy, kto nie chce niech nie wierzy"
Krzysiek ma 100% rację
--- Cytat: GlowaWojtas w 07 Listopada 2007, 15:44:18 ---Wiem jak to ma wyglądać :)
EDIT:
No, ale dobra :) Jak tak mateu na nastawniach gości to niech zrobi :| Szociu, zdecyduj.
--- Koniec cytatu ---
Niech decyduje opinia publiczna, czyli my userzy, którzy posiadamy jakąś wiedzę o umiejętnościach @Mateu i jako Ci którzy widzieli jego cuda (również w odniesieniu do realnych pulpitów). Więc nie masz co robić kwaśniej miny. @Szociu - pamiętaj! - jakość!
uetam:
spoko, niech wojtas zrobi :)
najwyzej poprawie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej