Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Mega Pack KURS'a 90 (ED72, ET42, ET40, EM120)

<< < (20/30) > >>

youBy:

--- Cytat: MuNiO w 03 Listopada 2007, 17:16:09 ---BrakeDelays=GPR {pospieszny-towarowy-osobowy} do jakich lokow jest stosowane

BrakeDelays=PR   {pospieszny - towarowy} lokomotywy typu EP?

BrakeDelays=GP   {towarowy-osobowy} lokomotywy typu EU / ET ?

--- Koniec cytatu ---
Dobrze kombinujesz, aczkolwiek nie do końca
GPR - EU06, EU07, EP07, ET22, ET41, EP08, EP09, ST43, SU45, SU46, SP32, zapewne EP05
GP - ET21, ET40, ET42, Sx42, SM31, ST44, wagony towarowe
PR - wagony pasażerskie serii 1XXa (w zasadzie mają one tylko nastawę <R>, ale można ją wyłaczyć z jednej skrzyneczki)

Poza tym PR to osobowy - pospieszny

KURS90:
Tak, sorry:)
Osobowy to rzeczywiście osobowy-pospieszny :)
Za szybko wtedy pisałem

Radkos07:

--- Cytat: Mihau_PCC ---oczywiście przed sem dałem w nagłe. Na starym exe trzeba było luzować żeby za szybko sie nie zatrzymać.
--- Koniec cytatu ---
O stary... to kieliszki wylane w pierwszym wagonie... Jak ja byłbym pasażerem w tym pociągu, to już uzyskałbyś miano "słabego" mechanika...

A co do hamulców.
Wiele rzeczy poprawione, głównie popełnianie. Oto chodziło.
Uważam jednak (już dyskutowałem Yb), że jest za mała "siła" hamowania. Tzn. hamowałem z 30 km/h na trzeciej pozycji hamowania z odluźnioną lokomotywą i przerżnąłem peron (długość hamowania była równa 7 wagonom pasażerskim). W pociągu było 300 pasażerów przy rozłożeniu na 12 wagonów.

pkp.:
Witam a ja mam problem z odpaleniem tego exe.
Mianowicie wybiorę trasę ,loka daje na odpalenie myśli 2 sekundy i wychodzi

--- Cytuj ---Wystąpił problem z aplikacją Maszyna EU07-424 i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
--- Koniec cytatu ---

Kryształowa kula jest na urlopie i nie pokazuje nam "co poeta miał na myśli". Racz więc rozwinąc nieco powyższą informację.
Quark-t

Krzysiek626:

--- Cytuj ---Uważam jednak (już dyskutowałem Yb), że jest za mała "siła" hamowania. Tzn. hamowałem z 30 km/h na trzeciej pozycji hamowania z odluźnioną lokomotywą i przerżnąłem peron
--- Koniec cytatu ---
Z yB? To exe wydał @Kurs90. Coś tu się nie zgadza.

Rzeczywiście kryształowa kula pojechała nie wiadomo dokąd (Irlandia) i słyszałem że nie prędko wróci. Jak dla mnie masz za stare sterowniki karty graficznej. Tyle że nie podałeś jakie miałeś poprzednie exe, jakie sterowniki i jaka karta graficzna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej