Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Mega Pack KURS'a 90 (ED72, ET42, ET40, EM120)

<< < (18/30) > >>

kolejarz LHS:
Witam. Gratuluję świetnej paczki;)) Mam jeden problem na trasie Drawinowo, gdy uruchomie obojetnie jaką misję po paru minutach symek się wiesza.

PS. Czy jest w planach dodanie dymu w lokach spalinowych?? bo kiedys robił cos takiego @youBy.

Pozdrawiam.

KURS90:
Autor Drawinowa miał taki sam problem, też na jego trasie na moim exe symek się wieszał, okazało się, że to wina systemu, po reinstalacji problem zniknął.

m11:
Witam

Ja zauważyłem coś takiego: jeśli w ET42 przyhamuje się pomocniczym na II bezoporowej aż do odłączenia prądu, po odluzowaniu do pracy wraca tylko jeden człon (wg wskazań amperomierzy). Czy tak jest, czy to błąd amperomierzy, czy lokomotywy?

pzdr m11

adsim:

--- Cytat: KURS90 w 02 Listopada 2007, 05:39:42 ---Autor Drawinowa miał taki sam problem, też na jego trasie na moim exe symek się wieszał, okazało się, że to wina systemu, po reinstalacji problem zniknął.

--- Koniec cytatu ---
Ja też miałem ten problem. Tylko w moim przypadku pomogła zamiana EP40 na innego loka i zapobiegawczo wyrzuciłem też wagony Z1 w starym malowaniu.

KURS90:

--- Cytat: m11 w 02 Listopada 2007, 13:19:51 ---Witam

Ja zauważyłem coś takiego: jeśli w ET42 przyhamuje się pomocniczym na II bezoporowej aż do odłączenia prądu, po odluzowaniu do pracy wraca tylko jeden człon (wg wskazań amperomierzy). Czy tak jest, czy to błąd amperomierzy, czy lokomotywy?

pzdr m11

--- Koniec cytatu ---

drugugi człon nie jest hamowany pomocniczym i wywala w nim nadmiarowy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej