Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Mega Pack KURS'a 90 (ED72, ET42, ET40, EM120)

<< < (5/30) > >>

defiler:

--- Cytat: Mihau_PCC w 29 Października 2007, 12:53:41 ---Nie podjedzie przed chwilą próbowałem w pewnym momencie zapaliła sie lampka przekroczenia maksymalnej siły...

--- Koniec cytatu ---

Podjedzie.. Z ciekawosci przejechalem sie ET40 z obciazeniem 2720 ton ( 34 max ladowne Eaosy ).

Mihau:

--- Cytat: defiler w 29 Października 2007, 18:52:50 ---Podjedzie.. Z ciekawosci przejechalem sie ET40 z obciazeniem 2720 ton ( 34 max ladowne Eaosy ).

--- Koniec cytatu ---
A zjechałeś całym składem za sierżanta odwołującego ograniczenie?
P.S. Ja miałem 40 max ładowne.

Patrykos:

--- Cytat: pol w 29 Października 2007, 17:33:46 ---
--- Cytat: Patrykos w 29 Października 2007, 17:17:51 ---
--- Cytat: GlowaWojtas w 29 Października 2007, 17:10:25 ---Bardzo ładne. Super sie jedzie, ET40 :) Miodzio. Szczególnie ukłon w stronę EZT-ów. Proponował bym teraz zając sie bezpiecznikiem w kranie orlikona i lokomotywami spalinowymi :) KAbina stonki, fizyka, i exe pod spaliniaki :) By sie jeździło realniej niz na SU45 MKaczego.

--- Koniec cytatu ---

To jest przykład, że co byś nie zrobił, to zawsze będzie mało ... masz gmaxa, czy co tam ... to zrób!
...

Bardzo mi się podoba te ładowanie baterii :D Najpierw nie wiedziałem (nie czytając instruckji) jak pantograf podnieść :D Ale jak podniosłem to się rozchulało ... w ET40 ładnie zrobiłeś z tym przekroczeniem mocy silników ...

--- Koniec cytatu ---
[ironia off]
Nie wiesz o czym piszesz - nie pisz! znając zacięcie KURS'a to może już 30 lutego ujrzymy nowości pod spalinówki :)

--- Koniec cytatu ---

[OT]To po co piszesz?[/OT]

Co do tej lampki, to coś w stylu nadmiarowego, tylko nie wywala zaraz, tylko blokuje nastawnik...
co do exe, to na początku jakiś tam błąd wywala ale bez problemu się włącza.

defiler:

--- Cytat: Mihau_PCC w 29 Października 2007, 18:56:59 ---
--- Cytat: defiler w 29 Października 2007, 18:52:50 ---Podjedzie.. Z ciekawosci przejechalem sie ET40 z obciazeniem 2720 ton ( 34 max ladowne Eaosy ).

--- Koniec cytatu ---
A zjechałeś całym składem za sierżanta odwołującego ograniczenie?
P.S. Ja miałem 40 max ładowne.

--- Koniec cytatu ---

Z 3200t na haku ( 40 max lad. Eaosow ) tez nie udalo mi sie podjechac.
Przy probie z 2720t na haku podjechalem i przejechalem calym skladem pierwsze wzniesienie ( dalej nie sprawdzalem ).

--- Cytat: Patrykos ---co do exe, to na początku jakiś tam błąd wywala ale bez problemu się włącza.

--- Koniec cytatu ---

Jaki blad ? U mnie nic nie wywala.. hmm..

adsim:
Czy ktoś próbował uruchomić na tym exe SN61 lub SA109?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej