Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Nowa odświeżona trakcja elektryczna DOWNLOAD

<< < (2/4) > >>

Grzegorz KK:
Nie mam zastrzeżeń ;-) wszystko w najlepszym porządku.Milej się jeździ.
Pozdro.

nodinek:
Wszystko jest super z jednym wyjątkiem: u mnie trakcja jest koloru zielonego - czy ktoś z Szanownych kolegów może podpowiedzieć mi dlaczego ? Bardzo dziękuję za jakiekolwiek wskazówki. Pozdrawiam Serdecznie !

Poscikk:
To zależy od tego, jaka trakcja jest zdefiniowana w scenerii. Inaczej mówiąc podczas scenerii definiuje się z jakiego materiału ma być położona trakcja (Cu albo Al). Tylko nie pamiętam który z nich jest zielony...

bohunIC:

--- Cytat: nodinek w 28 Października 2007, 22:13:44 ---Wszystko jest super z jednym wyjątkiem: u mnie trakcja jest koloru zielonego - czy ktoś z Szanownych kolegów może podpowiedzieć mi dlaczego ? Bardzo dziękuję za jakiekolwiek wskazówki. Pozdrawiam Serdecznie !

--- Koniec cytatu ---

Niewiem czy wiesz ale miedź lubi sie szybko utleniać, pozostawiając zielony osad na drutach. W notatniku zmień wpis Cu na Al i bedziesz mieć czarne druty!

nodinek:
Do Bohunkaa: "nie wiem czy wiesz, ale nie wszyscy na tym forum wiedzą wszystko" - tak nie wiedziałem tego, ale dzięki Tobie wiem i jestem już mądrzejszy... Człowiek uczy się całe życie - wyczułem ironię w Twoim tekście - to było niepotrzebne...

Poscikk i BohunIC - bardzo dziękuję za podpowiedź i cenne wskazówki.  "Fajne z Was chłopaki" - serdeczne dzięki za tak szybką pomoc... postaram się odnaleźć ten wpis...

PORADZIŁEM SOBIE !
Dziękuję za pomoc ! Pozdrawiam...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej