Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Widoczne wnętrze EN57 z zewnątrz

<< < (2/2)

hunter:

--- Cytat: Kacu w 14 Października 2007, 13:20:52 ---Oświeci mnie ktoś jak mam zrobić żeby było dobrze, bo ja jush nie wiem:) pls:)

--- Koniec cytatu ---

Rozebrać exe na czynniki pierwsze oraz napisać od nowa silnik graficzny. Tego  w domowych warunkach nie da się naprawić, jedynie integrując w exe.

Krzysiek626:
@Kretek, jakiś czas temu wkładałem kabinę siódemki do ET41. Taką miałem potrzebę i robiłem to w notatniku. Wkładałem też kabinę ganza do parowozu przy pomocy notanika. To nawet nie jest jakoś bardzo trudne.
Jednak wstawianie przedziału do kibla czy do innego taboru to nieporozumienie. Przdział nie jest za ciekawy, brak w nim półek i niektórych elementów dających efekt i klimat kibla. Kłopot też jest z FPS który spada ponad miarę. Może na super kompa byłoby ok, ale czy ktoś takiego kompa ma? Ten pomysł to raczej ciekawostka do pokazania, ale nie do użytku.

Rudzik:
U mnie na kompie o parametrach 2,1 GHz,  1GB RAM,  GF 8500 GT 512MB  FPS spada o jakieś 15-20 z 60 a więc nie jest tak źle:) A co do przedziałów to można z nimi coś porobić:) Ja się postaram jak w końcu 3DS Max-a uruchomię:)
Tylko nie wiem czemu nie chce mi w ogóle odpalać po formacie.

A co do lipnego wnętrza to popatrzcie sobie do wagonów.

Pozdro.

Cesky Kretek:

--- Cytat: Kacu w 16 Października 2007, 09:02:35 ---FPS spada o jakieś 15-20 z 60 a więc nie jest tak źle:)
--- Koniec cytatu ---
Nie jest źle, ale jest tragicznie!

Zamykam.
Akvin

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej