Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny
Moja pierwsza sceneria-Altona1.1
bohunIC:
Mi sie dworzec podoba, trasa daje rade, poczekajmy na testy zobaczymy jak bedzie FPS wyglądać, Chodż faktycznie dworzec wygląda mi na 5000poly to zawsze można go odchudzić albo przerobić. Choinki i sosny mmmmm, moje ulubione dlatego kibicuje trasie! Jak bedziesz robić zdewastowany szlak to już pewnie bedzie dostępna paczka a w niej miedzy innymi zdewastowana trackcja! POZDRO i powodzenia!
Rozi:
--- Cytat: bohunIC w 09 Października 2007, 22:41:17 ---poczekajmy na testy zobaczymy jak bedzie FPS wyglądać
--- Koniec cytatu ---
Przy tylu drzewach i 40km torów, to widzę to cienko.
Odnośnie screenu 7. W Vademecum maszynisty, jeśli dobrze pamiętam w cz.3 pisze, że ET22 przy taborze 2500 ton może zrobić 4 metry (w górę) na kilometr. A po screenie widać, że 20 metrów torów pnie się więcej niż na 4 metry. Jeśli coś źle piszę, proszę mnie poprawić, bo mówię z głowy.
Pomimo tego wszystkiego, życzę powodzenia. Pozdrawiam Kamil
mk1992:
Nie bardzo rozumiem o co Ci się wlaściwie rozchodzi ? Mógłbyś się bardziej dokładnie rozpisać ? Każda uwaga może być dla mnie cenna i użyteczna.
Co do 40 km trasy i drzew-kilometrow będzie więcej, bo jak juz pisałem w planach jest do zrobienia 4 linie kolejowe, ale oczywistym jest, że na trasie nie będzie tylko drzew...FPS by był zabójczy wtedy ;]
Pozdrawiam
Rozi:
Chodzi mi o to, że ET22 z taborem o masie 2500t nie może wyjechać w górę więcej, niż 4 m na kilometr.
Krzysiek626:
--- Cytat: Rozi w 15 Października 2007, 12:35:07 ---Chodzi mi o to, że ET22 z taborem o masie 2500t nie może wyjechać w górę więcej, niż 4 m na kilometr.
--- Koniec cytatu ---
To jeszcze uściślij czy chodzi o skład stojący, czy mający już jakąś prędkość początkową.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej