Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
"Ulepszona" kabina SN61
BiałaSowa:
OK, ja sie zajmę teksturami...mam nadzieję że chociaż to Wam się spodoba...postaram się zrobić jak najszybciej.
Pozdrawiam
Marcin
Krzysiek626:
--- Cytat: ST44-003 w 09 Października 2007, 20:51:42 ---Ja bym poprawił/zmienił radiotelefon i będzie git.
Pozdr.
:D
--- Koniec cytatu ---
No to się naraziłeś....
No jestem ciekawy na jaki? Jeżeli już to na radio tak zwane tranzystorowe, Alina, Ewa lub Jowita. W ostateczności może być radiomagnetofon Maja, tu mogę służyć zdjęciami do tekstur (bardzo dokładne). Nowsze odpadają bo będą nie z tej epoki. Brakuje mi w kabinach teczki mecha w której trzyma termos i kanapki. To są takie duże czarne torby i tu też mogę postarać się o zdjęcia na tekstury.
mechatronik:
--- Cytat: Krzysiek626 w 09 Października 2007, 21:11:22 ---
--- Cytat: ST44-003 w 09 Października 2007, 20:51:42 ---Ja bym poprawił/zmienił radiotelefon i będzie git.
Pozdr.
--- Koniec cytatu ---
No to się naraziłeś....
No jestem ciekawy na jaki? Jeżeli już to na radio tak zwane tranzystorowe, Alina, Ewa lub Jowita. W ostateczności może być radiomagnetofon Maja, tu mogę służyć zdjęciami do tekstur (bardzo dokładne). Nowsze odpadają bo będą nie z tej epoki. Brakuje mi w kabinach teczki mecha w której trzyma termos i kanapki. To są takie duże czarne torby i tu też mogę postarać się o zdjęcia na tekstury.
--- Koniec cytatu ---
Niech da jakiegoś lampowca, może np: Menueta ;).
A tak na serio to jak na początki zabawy z .t3d to wygląda to bardzo obiecująco. Miło by było gdyby pojawił się też jakiś rozkład jazdy na swoim miejscu :). A przyszłościowo jakby ktoś porobił foty na tekstury to dobrze by było wymienić wskaźniki i podpisy ;). A na koniec jakieś ładne siedzonko dla pana mecha :D. Ale to tylko propozycje :).
Pozdrawiam.
ET22_RULZ:
--- Cytat: eu07_304 w 09 Października 2007, 20:06:48 ---ET22_RULZ: Możnaby wrzucić jakieś zdjęcie, bo SN61 byłem tylko zdezelowanym (Jaworzyna Śl.)?
--- Koniec cytatu ---
Popros Mateu o zdjecia, zdaje sie, ze pstrykal jakies teksturowe foty kabiny SN61 i byla tam miedzy innymi skrzynka z urzadzeniami kontrolno-pomiarowymi.
ST44-003:
--- Cytat: Krzysiek626 w 09 Października 2007, 21:11:22 ---
Pozdr.
--- Koniec cytatu ---
No to się naraziłeś....
--- Koniec cytatu ---
Mi chodziło o taki jaki się teraz używa a nie jaki był kiedyś. Bo tak wogóle to nie wiem jak wyglądał taki radiotelefon. Pozdr.
:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej