Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Kolejna wersja kabiny EU07
ST44-003:
Kabiny (na razie) nie będzie, Gagarka dopadła zadyszka. Niestety mamy drobne problemy przy kabinach B ale staramy się je zlikwidować.
Tak właściwie to sam nie wiem kiedy ją opublikujemy bo mamy tyle pomysłów że o zgrozo ;).
P.S. Potrzebuje troche odpocząć gdyż zmęczyła mnie praca nad tymi kabinami a jest ich aż sześć. :)
BLAcKboY:
--- Cytat: maciekmaciek w 09 Grudnia 2007, 17:24:03 ---Powiem krotko , problem polega na tym ze tekstury nie chca sie dopasowywac do modelu :-( tzn. czolo jest na boku a bok na czole
--- Koniec cytatu ---
A ściągałeś może model Barta?
Czy ze wszystkimi EU07 tak się dzieje, czy może tylko z 303E-m i 303E-n?
maciekmaciek:
--- Cytuj ---A ściągałeś może model Barta?
Czy ze wszystkimi EU07 tak się dzieje, czy może tylko z 303E-m i 303E-n?
--- Koniec cytatu ---
No jak juz sciagnolem modele @Barta to z teksturami do 07 "Hitler kaputt"
Wilu:
Ja osobiście czekam z niecierpliwością na tę kabine. Prawie wogole nie jeżdzę siodemkami, poniewaz nei moge wysiedzieć w tej brzydkiej kabinie. I poza tym ostatnio mam jakieś błędy przez to, że sciagnalem modele barta.
AtapiCl:
--- Cytat: maciekmaciek w 10 Grudnia 2007, 11:04:33 ---No jak juz sciagnolem modele @Barta to z teksturami do 07 "Hitler kaputt"
--- Koniec cytatu ---
Oj, Bart zrobił dokładniejszy model i inaczej rozłożył sobie tekstury. To wszystko. W tym wypadku są 3 rozwiązania:
1. W scn zmienić nazwę tekstury siódemki na tą z paczki Barta.
2. Skopiować sobie starszy model siódemki do katalogu EU07, aby jeździć na "standardowych" teksturach.
3. Najlepszy na daną chwilę - zrobić sobie drugi katalog z plikami EU07. Jeden mieć z modelem Barta, a drugi ze starymi modelami siódemki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej