Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Wczesna wersja EM10 v1.0 do pobrania i sprawdzenia.

<< < (6/7) > >>

pol102:

--- Cytat: nowy05 w 21 Października 2007, 16:44:54 ---A jaki jest wpis do dynamic ??

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: JerryMAN w 09 Listopada 2007, 22:44:59 ---Własnie mozna by prosic o wpis do dynamic dat ??:(

--- Koniec cytatu ---

Skoro nie ma kabiny to jaki jest cel w proszeniu o wpisy do dynamic.dat - nie wiem. Po drugie Szopa Track Viewer ułatwia Wam życie i nie musicie już nic nigdy wpisywać w dynamic.dat.
Pozdro

Mariusz1970:
Naprawdę, kurde uwierzyć nie mogę w to co widzę. Przecież jeśli chodzi o dynamic.dat, wystarczy odrobinę pomyśleć i poprzez analogię samemu dojść. Nie róbcie z siebie totalnych osłów.

JerryMAN:
Widze ze jestes przemadrzały ziomek ;| , wiesz wkurzaja mnie takie typy jak ty  ktorzy od razu na posty osob ktore nie sa zaznajomione w maszynie , odpisują  "nie wierze ; wystarczy pomyslec" 

Wiec po jakiego diabla kuzwa jest to cale forum skoro kazdego kto sie zapyta o jakąś rzecz od razu krytykujecie ... czlowieku opanuj sie bo zachowujesz sie jak bys byl tylko najlepszy w maszynie a po za nia nie widzial swiata... Zaloze sie ze napoczatku tez pytales o wiele rzeczy na ktore pewnie nikt ci zlosliwie nie odpowiadal bo byly to wczesne poczatki forum i symka .
W twoim poscie nie ma zadnej moim zdaniem pomocy wiec napisanie go bylo pewnie zbyteczne i tylko mialo na celu pokazac twoja wyzszosc na tym forum . Wielokroc mialem zamiar zapytac o cos czego nie moglem znalezc w "szukaj" ale sie powstrzymywalem bo wiedzialem jaka bedzie odpowiedz odpowiadajacych (tych najmadrzejszych) -"uzyj funkcji szukaj"
chcialbym abyscie sie dopatrzyli moralu z tej wiadomosci mianowicie zrozumieli ze nie kazdy siedzi na forum wiecznosci i nie kazdy zna sie na tym tak wybitnie swietnie dobrze jak np Mariusz1970 -.- . I wiesz co ... moze i jestem oslem w twoim fachu ale ty dla mnie jestes zwyczajnym  chamem . Pewnie odpowiedzia szanownego pana Mariusz1970 bedzie ban mojego konta ale coz ... jak komus wladza uderza do glowy to tylko umie ponizac i wykorzystywac swoje opcje ...

Pozdrawiam

uetam:
wpis do dynamic dat?
405e
1
em10?
ale to i tak nic nie da, gdyz nie ma kabiny :)

JerryMAN:
Dziekuje ;)  wystarczy bylo napisac ze nie ma kabiny i kazdy nawet ten ktory  sie w ogole  na tym nie zna , by to zrozumial .

Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej