Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Textury by Wilu

<< < (2/4) > >>

Akvin:

--- Cytat: eu07_304 w 14 Września 2007, 18:32:48 ---Mapowania za ch... nie zmienisz
--- Koniec cytatu ---

Jeżeli druga strona beczki jest mapowana osobno to wystarczy znaleźć jej wpis w .t3d, zmienić źródłową teksturę na inną, którą odpowiednio się spreparuje - obrót o 180 stopni. Oczywiście w tym przypadku to czysta teoretyka, ale swego czasu robiłem tak z ET22.

Wilu:
Witam! Wykonałem teksturę lokomotywy ET22-086 ZT Łazy, tekstury pochodzą z działu "Jak fotografować na tekstury"Defilera Mam nadzieję, że nikt tej tekstury jeszcze nie wykonał (szukałem i nie znalazłem) i pomyślałem, że ja ją wykonam. Jeśli tekstura się spodoba, to zapytam defilera o zgodę i teksturę opublikuje.Proszę o komentarze i wytykanie błędów:

Pozdrawiam

Patrykos:
Lipa...efekt beczki...zobacz jak robi to EU05.

|andy|:

--- Cytat: Wilu w 15 Września 2007, 21:57:27 ---Witam! Wykonałem teksturę lokomotywy ET22-086 ZT Łazy,
--- Koniec cytatu ---

Strasznie namieszałeś z oknami i kratkami na obu bokach.

EU05:
Witam,
tekstura nie jest jakaś super - jedno, że zdjęcia były słabej jakości, nie były przeznaczone do takich celów, drugie - błędy w pasowaniu boków, z tym trzeba się sporo namęczyć, ale da się, a trzecie - ET22-086 jest jedną z tych która stoi u mnie w kolejce do wykonania.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej