Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
EL2 v1.0 do pobrania i sprawdzenia.
EP08_015:
No a ja nawet mały film z jazdy :) wiec powiem wam ze tam nawet nastawnik w odwrotna strone sie obraca. No ale jesli ktos bedzie kabine robił to chętnie pomogę bo byłem, widziałem i chętnie prawdę zeznam przed najwyższym........ modelarzm :)
EP08_015:
Wersja 1.1 z małymi poprawkami. Proszę pobrac i podmienic pliki na te z paczki. Wpisy bez zmian.
Poprawiono:
-regulacja pantografów
-dodanie podwójnego slizgu w pantografach bocznych
-usuniecie z pudła niektórych niewidocznych plaszczyzn
-zmieniono kolor weza srodkowego na czole miedzy reflektorami - zgodnie z oryginałem - niebieski
-dodanie do plików parametru pantstate
Pozdrawiam.
link > http://www.sendspace.com/file/t8qfa7
kokodar:
Witam serdecznie. na początek szczere slowa uznania dla wszystkich twórców! Świetna robota. Do rzeczy: nie potrafię uruchomić EL-ki w żadnej scenerii. Pod koniec ładowania maszyny "wywala" mi komunikat Player init failed. Już próbowałem zmieniać wpisy do dynamic.dat, itd.. bez skutku. Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki, Łączę pozdrowienia :-)
BiałaSowa:
--- Cytuj ---Witam serdecznie.
--- Koniec cytatu ---
Witam również.
--- Cytuj ---na początek szczere slowa uznania
--- Koniec cytatu ---
Z tym masz rację.
--- Cytuj ---dla wszystkich twórców!
--- Koniec cytatu ---
Wydaje mi się czy tylko Epek ją robił? Chyba że jakaś pomoc od innych użytkowników.
--- Cytuj ---Do rzeczy: nie potrafię uruchomić EL-ki w żadnej scenerii. Pod koniec ładowania maszyny "wywala" mi komunikat Player init failed. Już próbowałem zmieniać wpisy do dynamic.dat, itd.. bez skutku.
--- Koniec cytatu ---
Ehh...wydaje mi się czy to wina że na razie nie ma do tego kabiny? To jest raczej powód wysypania się symka. Czytaj uważnie wszystkie posty.
--- Cytuj ---Łączę pozdrowienia :-)
--- Koniec cytatu ---
Również Pozdrawiam :)
Marcin
kokodar:
dzięki za szybką odp. ehh.. chyba ze mnie gapa - nie wiedziałem, że nie ma kabiny. cóż, pozostaje mi cierpliwie czekać. rozumiem, że ewentualne testy dot. zachowywania się tej lokomotywy jako części składu, a nie jako lok. prowadzącej. pozdrawiam!
Nawigacja
Idź do wersji pełnej