Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Instalator+Starter+Edytor (Rainsted)
Eisenmann:
--- Cytat: domints w 01 Grudnia 2013, 21:58:00 ---Dwuklik otwiera rainsteda, lecz jak pisałem pokazuje mi się okno z masą pustych okienek i zakładkami, jakby chciał, ale nie miał co instalować.
--- Koniec cytatu ---
Też miałem wczoraj ten problem przy instalacji ST-43. Jednak po kilku głębszych wpadłem na pomysł, że można by w nazwie pliku który nie chce się zainstalować, wpisać po kropce rozszerzenie r_i. O dziwo to pomogło.
Sawi:
Ogrzewam kotleta z powodu pojawienia się pewnych problemów. Otóż po aktualizacji startera Rainsted do wersji 14.9.107.10062 na każdej scenerii wywala mi okienko Player train not exist!. Brak istniejących pojazdów od razu wykluczam, bo wcześniej przed aktualizacją do tejże wersji było ok. Jak ktoś może niech sprawdzi u siebie, i da znać jak jest u niego. Spotkałem się też z jeszcze dziwnym przypadkiem, a mianowicie świeżo pobrana paczka 08.13 po aktualizacji do tejże wersji śmigała bez zarzutu. Jednak gdy tylko dograliśmy z @Rudim wszystkie patche po kolei, nawet tylko tego kwietniowego zaczęło wywalać nam to okienko. Jak wspomniałem wcześniej w obu przypadkach na pewno wykluczam brak istniejących pojazdów. Zatem co może być nie tak? Poniżej screen.
ryba825:
Potwierdzam, wywala okienko. Mam wgrane patche aż do ostatniego.
Stele:
Nie wczytuje żadnych dynamiców. Wczytanie bezpośrednio z scn działa poprawnie. W $.scn nie widzę jednak niczego podejrzanego.
Ra:
Problem mógł wyniknąć ze zmian w bibliotece DataFile.BPL, w której doszły nowe funkcje. Ponadto dodałem obsługę eventu Voltage, bo się nieprawidłowo zapisywało TD.scn, a także poprawiłem zapis bloków komentarza (dotychczas znikały).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej