Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalator+Starter+Edytor (Rainsted)

<< < (74/83) > >>

ST44-003:
Czy może mieć wpływ to że jest to karta ATI? Druga rzecz, u mnie Lenovo nie przyjmuje rozdzielczości symka innej niż 1440x900. Inne ustawienia powodują pojawienie się komunikatu o niepoprawnej rozdzielczości i zamknięciu przez to programu.
@Ra, czy można u Ciebie zgłosić wolny wniosek o uwzględnienie w programie rozdzielczości innych niż standardowe? :)

adsim:
A co to za problem wpisać rozdzielczość w eu07.ini? Miałeś spróbować uruchomić symka w oknie z małą rozdzielczością. Zrobiłeś to?

ST44-003:
Tak zrobiłem to. Efekt jest ten sam. Poza tym jak sam dobrze wiesz, wpisanie rozdzielczości w ini daje to samo co zamiana w oknie. Nie wiele to pomogło.
I nie rób ze mnie głupa, sprawdzałem kilka możliwości i żadna nie przyniosła pożądanego efektu.
Poza tym nawet jak w ini poprawię na 1600x900 (a wcześniej w oknie ustawień dam 800x600) to i tak Starter automatycznie sobie plik ini poprawi i spowrotem wpisze 800x600. Więc wniosek że trzeba to ręcznie poprawiać w starterze. A teraz zonk. I jestem zdziwiony że takiej rozdzielczości nie ma. Starter NIE OBSŁUGUJE rodzielczości 1600x900 (a powinien).
Any ideas? Bo cokolwiek bym nie zrobił i jak bym nie ustawił rozdzielczości w ustawieniach startera efekt jest ten sam (czyli żaden).

adsim:
To sprawdź czy odpali się bezpośrednio z EU07.exe. Jak nie pójdzie, to problem nie leży w starterze.

EU40:
ST44-003,zaznacz w ustawieniach,,synchronizację z częstotliwością monitora" oraz ,,tryb pełnoekranowy" i ustaw obraz 800 x 600. Na wszelki wypadek monitor postaraj się ustawić na najmniejszą rozdzielczość. No, jak na jednym z moich gratów z 2003 r. da radę, to z pewnością i u Ciebie. Idzie na XP, Windows 7 bez problemów.
W razie problemów pisz na pw. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej