Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

(Foto) Textury Wujasa GlowaWojtasa

(1/5) > >>

RooteK:
Witam :) Ostatnio taka moda na fototex, te standardowe z symka mi się przejadły... (w końcu w paincie sam bym wyczarował lepsze wskaźniki :> )

Zrobiłem więc fototexy wskaźników: W27 50km/h, W9a i b, W14a i b.

Mam też tarczę D1 ale screena nie dam, ponieważ nie znalazłem jej odpowiedniego modelu :/ Mam model D1 na bramę ale jest strasznie długi i wąski przez co FOTOTEXTURA (bo paintowa dobrze leży) się naciąga...

A więc, jak ktoś ma *.inc"a do D1 stojącej niech zapoda :)

Screeny:

W27 50km/h

W9a i b

W14a i b

I jak?
Ładne?
Co poprawić?
Przejdą?

Jeżeli tak, to porobię jeszcze kilka zdjęć i wydam całego packa ;)

Charlie89:
Jak dla mnie wskaźniki w9i w14 powinny być wyostrzone bo wydają mi się rozmyte, mysle że dobrym rozwiązaniem było by nałożenie czarnych elementów z Painta a przybrudzone tło z fotki... Co do wskaźnika w27 nie mam zastrzeżeń. (To jest tylko moje zdanie, a musze przyznać że jestem wybredny:D)

RooteK:
Jak się jedzie lokiem to tego rozmycia tak nie widać :) Co do W14 to taką fotkę miałem. Poruszyła mi sie.

Na warsztacie czekają już też gotowe W6 W6a W11a 1, 2 i 3 W16 W4 W15 i W1. Według mnie wyglądają OK. Muszę tylko poczekać na akceptacje ich przez właściciela strony www.transportszynowy.pl , ponieważ wykorzystałem jego fotki. Własnych nie miałem :) A na zrobienie ich nie chciało mi się czekać.

Zobaczę jak inni skomentują i ewentualnie poprawię.

uetam:
Takie D1?
http://img403.imageshack.us/img403/2817/84706557eg7.jpg

RooteK:
Takie! :) A textury jak? Komentujcie bym mógł poprawić i przyczynić się naszemu kochanemu symulatorkowi!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej