Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

EP03 v 1.0 do pobrania i sprawdzenia.

<< < (3/6) > >>

ST44-003:
Knorry Knorrami ale ja zaczynam litanie:
* Kabina troszkę za mała
* Drzwi do przedziału maszynowego są za mechem a nie na środku kabiny
* Kabina wraz z modelem wychylają się w złą strone (poprawiłem ;))
Tu zamieszczam zdjęcia porównawcze ( w tym jedno nie moje ;))
Kabina 1 oraz Kabina 2
Co do ściany tylniej, to poprosze kogoś, kto często odwiedza Szope na Prokocimiu, o zrobienie zdjęć :)
Ameno

Gumis45:

--- Cytat: EP08_015 w 03 Maja 2008, 00:42:05 ---http://www.sendspace.com/file/zr8sa1

--- Koniec cytatu ---

Można prosić na inny serwer.

Tniemy cytaty.
Akvin

ST44-003:
Tnij cytaty, poza tym, link który zacytowałeś działa :)
Mówisz i masz:
1)Link na Speedyshare
2)Link na Rapidshare

EU40:
:)
teraz już rozumiem - przepraszam za zamieszanie.
Wracając do EP03, kabina lokomotywy jest ładnie zrobiona ale bez obrazy - na dzień dzisiejszy nie da się jej prowadzić :( mało swobody, przebywając w kabinie albo widać tylko to co za oknem, albo sam pulpit..a może tak pozbyć się tych tylnich ścian (zrobi się od razu więcej miejsca w kabinach)

EP08_015:

--- Cytuj ---Wracając do EP03, kabina lokomotywy jest ładnie zrobiona ale bez obrazy - na dzień dzisiejszy nie da się jej prowadzić :( mało swobody, przebywając w kabinie albo widać tylko to co za oknem, albo sam pulpit..a może tak pozbyć się tych tylnich ścian (zrobi się od razu więcej miejsca w kabinach)
--- Koniec cytatu ---

Tego się chyba nie da ominąć. Mozesz sobie mmd zmodyfikowac tak by można było bardziej w tył pujść. Kabina EP03 jest ciasna, podobnie jak EP01. Taki urok tych loków, maszyniście to nie przeszkadzało, poprostu odwrócił głowę by spojżeć na miernik a Ty musisz ruszyć myszką. Mnie też to drażni, jak np hasler jest poza zasięgiem ekranu i musisz kręcić co jakiś czas myszą by szybkość kontrolować.

Wracając do tematu...

Dzięki koledze @Adjusto i jego namowom, rozpoczołem prace nad oryginalną kabiną EP03, więc jesli ktoś posiada jakies materiały To chętnie skorzystam. Te materiały można znależć w starych książkach branżowych.

Poniżej kilka screnów.

http://members.lycos.co.uk/wlodzimierz/Screny_v2/EP03_kab/Oryginal_kab/

Z tego co mi wiadomo to oryginalnie EP03 posiadał jeden wał nastawnika i wał kierunkowy. Boczniki podobnie jak EP01 znajdowały się w nastawniku. Proszę więc o pomoc w przygotowaniu pliku CHK do oryginalnej EP03. Jesli nikt tego nie wykona to fizyka będzie skopiowana z EP01.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej