Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

Passenger Pack No.2 by Cesky_Kretek - !RELEASED!

<< < (7/9) > >>

EU07-483:
Te takie lipne foty na wagon "noc0" sa chyba moje...

Cesky Kretek:
Nie pamiętam kto mi przesyłał foto, ale zrobiłem tę teksturę dosyć dawno. Być może to byłeś Ty.

RooteK:
W pacze znalazłem teksturę wagonu pasażerskiego dla niepełnosprawnych. Ale nie mam do niego modelu :| A na zwykłego Bh to i model inny i tekstura zmapowana ;)

Poprawiłem. Sory... yy.. Przepraszam ale to jakoś z przyzwyczajenia. Postaram sie poprawić ;)

EU05:

--- Cytat: GlowaWojtas w 26 Grudnia 2007, 19:12:55 ---W pacze znalazłem texturę wagonu pasażerskiego dla niepełnosprawnych. Ale nie mam do niego modelu :| A na zwykłego Bh to i model inny i textura zmapowana ;)

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze, to pragnę po raz kolejny oznajmić, że żyjemy w Polsce i mamy swój bardzo ładny język.

Angielskie słowo "texture" zostało spolszczone i wygląda tak: "tekstura".

Więc zdecyduj się, albo pisz swoje posty w całości po angielsku, a jeśli piszesz po polsku, używaj polskich odpowiedników. A raczej ich poprawnych form, bo coś takiego jak "textura" najzwyczajniej w świecie nie istnieje.

Jeśli Twoje posty nie są wypowiedzią skierowaną do konkretnego adresata lub grupy adresatów, a do ogółu, należy używać słów powszechnie funkcjonujących w języku.

Proszę o uwzględnienie mojego postulatu.

A sam wagon zrobił Epek i jest on dostępny tutaj:
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,6668.0.html

Pozdrawiam,
EU05

MuNiO:

--- Cytat: Mihau_PCC w 25 Grudnia 2007, 20:00:59 ---Ale cosik mnie sie sprzęgi pokićkały.

--- Koniec cytatu ---

Winny jest plik : sprzeg.tga

W katalogu Tabor masz 2 rozne pliki ze sprzegiem (jeden mniejszy, drugi wiekszy). Musisz przegrac jeden z tych plikow do katalogu z modelem. Oba sa pod inne mapowania i dlatego wychodza takie krzaki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej