Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Białostocki trójpak

<< < (2/3) > >>

Cesky Kretek:

--- Cytat: "glowawojtas0" ---Co źle widze!? O co chodzi... Dostrzegam te złe przejścia...
--- Koniec cytatu ---

Jednak to pierwsze...
Odpal te obrazki w paincie, zrób powiększenie... jak zobaczysz taki błąd, oznacz kółkiem i wrzuć na imageshacka...

EU05:
E... zaraz trasa... to "tylko" 3 białostockie tekstury. A każdy screen jest z innej mapy ;)
A przeskoku nie ma. Pewnie myślałeś o 744 - to jasnożółta poręcz daje taki efekt. ZresztąChyba nie dałbym screenu z niedoróbką. :>
Krecie - coming soon jest po to, byście wiedzili że nie siedzę i nie pierdzę w krzesło, tylko coś tam dla was szykuję. :)

Cesky Kretek:

--- Cytat: "EU05" ---
A przeskoku nie ma. Pewnie myślałeś o 744 - to jasnożółta poręcz daje taki efekt.
--- Koniec cytatu ---

To właśnie miałem na myśli, ale wolałem żeby pokazał tę niedokładność.

--- Cytat: "EU05" ---ZresztąChyba nie dałbym screenu z niedoróbką. :>
--- Koniec cytatu ---

A co, screena w photoshopie byś obrobił? :P

--- Cytat: "EU05" ---Krecie - coming soon jest po to, byście wiedzili że nie siedzę i nie pierdzę w krzesło, tylko coś tam dla was szykuję. :)
--- Koniec cytatu ---

Ja tam nie myślę tak, bo przyzwyczaiłem się, że pracujesz i systematycznie wydajesz jakieś tekstury. Oby tak dalej. :)

Pozdrawiam i życzę dalszej owocnej pracy,
Czeski.

RooteK:
No faktycznie :) Poręcz daje taki efekt... :)

EU05:

--- Cytat: "Český_Krtek" ---A co, screena w photoshopie byś obrobił? :P
--- Koniec cytatu ---

Po pierwsze - nie obrabiam screenów prezentujących moje tekstury ("wolę naturalne piękno :P"), po drugie - nie mam i nigdy nie miałem zainstalowanego na komputerze Photoshopa.

--- Cytat: "Český_Krtek" ---
Pozdrawiam i życzę dalszej owocnej pracy,
Czeski.
--- Koniec cytatu ---

Miejmy nadzieję że te owoce będą smakowite ;)
Również pozdrawiam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej