Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Nowa sceneria coming soon!

<< < (6/19) > >>

Poscikk:
Oprócz tego co powiedział kolega wyżej, bierzemy tylko połowę drogi hamowania dla sbl 4-stawnej czyli:

Jeśli droga hamowania dla 160km/h wynosi 1600m (czyli w takich odstępach ustawiamy semafory sbl 3-stawnej), to w sbl 4-stawnej bierzemy połowę tej odległości czyli 800m :) Itp, itd, etc.

bohunIC:
Dziekuje WAM bardzo za okazaną pomoc. Napewno z niej skorzystam jak najlepiej potrafie i myśle ze ten opis przydałby sie jako dodatek w tutorialu tworzenia tras itd. Nie tylko ja mam problemy z takimi sprawami, wielu początkujących, zdolnych i zapalonych trasopisarzy je ma!

Jeszcze raz THNX i PZDR

JONIN_EZT:
Myślę że można posty o SBL przenieśc do przyklejonych o budowie tras jako mały tutorialik.

bohunIC:
Ostatnia stacja na szlaku nadmorskim zakończona bocznicą [bedziemy tu przetaczać kontenery z portu oraz brazylijski węgiel w eaosach]. Tu sie bedzie zaczynać lub jak kto woli kończyć. Potem trzeba będzie to zawieść na wskazany adres ;)

Wjazd na stacje Pomorskie od strony stacji Rybaczówka Pomorska

Pierwsza bocznica głównie dla eaosów [kolejna niewidoczna na screenach bedzie dla kontenerów np. MAERSK

Stacja Pomorskie, po prawej początek drugiej bocznicy dla kontenerów

Widok z kladka.inc

bohunIC:
Taka stacyjka bedzie gdzieś lecz jeszcze niewiadomo gdzie, na magistrali rzecz jasna!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej