Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Nowa sceneria coming soon!

<< < (3/19) > >>

Mywasher:
bohun a podasz jeszcze orientacyjną ilość klatek na sekundę na Twoim sprzęcie?

bohunIC:

--- Cytat: "Mywasher" ---bohun a podasz jeszcze orientacyjną ilość klatek na sekundę na Twoim sprzęcie?
--- Koniec cytatu ---

Na moim Centrino Duo 2Gb RAM  z Nvidia Go 7300 512MB mam niezapomniane wrazenia.

Zuk to ma teraz na glowie helm i slub!

Jaka scenria? Jesli ktos wierzyl ze kiedykolwiek powstanie...

Nierobie teraz nic poza tym co znajduje sie w tym watku i niezamierzam tego zmieniac. Chyba ze ktos pojdzie za mnie do roboty ;)

Aby ostudzic zapedy co niektorych userow chce juz na tym etapie prac poinformowac iz sceneria ta ukaze sie uprzednio w dziale BUGS na potrzeby testow i poprawek. Dopiero pozniej trafi na ogolnodostepne forum. Ponadto zaznaczam iz w tym czasie moze mi ''pasc'' dysk za co autor scenerii nie ponosi odpowiedzialnosci!

PZDR

uetam:
Ah, ciekawe czy Ci sie znudzi tak samo jak calkowo po 4 dniach...

bohunIC:

--- Cytat: "Mateu" ---Ah, ciekawe czy Ci sie znudzi tak samo jak calkowo po 4 dniach...
--- Koniec cytatu ---

Z Calkowem to dalem ciala, przyznaje zabraklo czasu, checi i sprzetu! Ale w koncu jakas scenria musze do konca pociagnac, a ta mnie napawa optymizmem ze to ta wlasnie!

JONIN_EZT:
Witam

No normalnie mi teraz szczena opadła. Takich klimatycznych, przymorskich i górskich tras w Symku to nie widziałem. Widzę już po tych screenach (wcześniejszych i najaktualniejszych) że to będzie super sceneria.

O trakcję to bym się nie martwił bo zawsze można zmienic modele na starsze , zawsze parę FPS w górę pójdzie.

Zgadzam się z poprzednikami że textura trawy jest słaba. Najlepiej pozwiększac wartości UVW i będzie od razu lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej