Symulator EU07 (i nie tylko) > Screeny

Skriny modeli do symka by Mywasher

<< < (2/3) > >>

prof_klos:
OT: Hehe - który to już ban będzie? :]

Komentarz:
Pierwsze mi nic nie przypomina.
Drugie ładne, ale ten komin... to atrapa dymu?
Trzecie za¶... ładne.

Mywasher:
Rewizor szanuje Cię ale UDOWODNIJ MI, przede wszystkim sobie i adminom że to co pokazałem nie jest moim dziełem! Chcesz pliki max no problem już wystawiam:

http://www.sendspace.pl/file/cUWsScET/

Biję się w pier¶ i mówię że wieża powstała przy pomocy merytorycznej @KURS'a (sami go zapytajcie o to jak tłumaczył mi jak zmapować każd± ¶cianę inaczej) ale nie przyjme takiej opinii że znowu wypu¶ciłem co¶ co nie jest moje! Honor mam(jeszcze). Jak dostałem bana to nie bluzgałem jak pogięty że admin jest "beee" trzeba umieć przyznać się do winy i ponieć¶ zasłużone konsekwencje.
P.S. w nagłówkach tre¶ci plików t3d s± pewne adnotacje

bohunIC:

--- Cytat: "Mywasher" ---Rewizor szanuje Cię ale UDOWODNIJ MI, przede wszystkim sobie i adminom że to co pokazałem nie jest moim dziełem! Chcesz pliki max no problem już wystawiam:

http://www.sendspace.pl/file/cUWsScET/

Biję się w pier¶ i mówię że wieża powstała przy pomocy merytorycznej @KURS'a (sami go zapytajcie o to jak tłumaczył mi jak zmapować każd± ¶cianę inaczej) ale nie przyjme takiej opinii że znowu wypu¶ciłem co¶ co nie jest moje! Honor mam(jeszcze). Jak dostałem bana to nie bluzgałem jak pogięty że admin jest "beee" trzeba umieć przyznać się do winy i ponieć¶ zasłużone konsekwencje.
P.S. w nagłówkach tre¶ci plików t3d s± pewne adnotacje
--- Koniec cytatu ---

Ile maja poly? bo jak duzo to beda spowalniac scenerie, wiesz o co idzie. Napisz ile maja poly, sam jestem ciekaw?

Mywasher:
no to teraz idiotyczne pytanie: jak mam to sprawdzić?

bohunIC:
A myslalem ze sam robiles modele? widocznie u ciebie nie ma zakladki SUMMARY INFO. Ja mam w moim maxie ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej