Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Problemy z robieniem trasy w programie JET 1.0

<< < (2/2)

BiałaSowa:
@dimek - nie miałeś racji niestety. Start.exe zawsze chodzi bez problemu (u mnie) no i sprawdzałem i NIC :( Chcę zrobić tak jak napisał @Český_Krtek tylko nie wiem gdzie i jak to nazwać. HELP!
Pozdrawiam
Marcin

Cesky Kretek:
Hm... no więc, zastanów się w którym miejscu [patrząc na scenerię w jet'cie] chcesz postawić skład. Zaznacz ten tor i poszukaj jakiegoś miejsca gdzie masz wpisane 'none' - być może jest to od razu na ekranie, być może musisz dać 'właściwości/properties' tego toru i tam zmienić nazwę toru na 'start'. Jeżeli nie będziesz mógł tego znaleźć, wstaw zrzut ekranu jeta, ponieważ dawno go nie obsługiwałem i nie wiem gdzie co jest.

Pozdrawiam, Czeski.

201E-003:
Nazwę toru zmienia sie tutaj, po prostu wpisz start

A co do tego, co pisałem wcześniej - próbowałeś? Bo ja miałem ten sam problem na początku, a jET'a używam już kawałek czasu. Też nie miałem problemów z exe, ale bez tego sceneria nie chciała ruszyć. A gdy stworzyłem ten plik, mogłem uruchomić ją właśnie dzięki temu .bat'owi bądź przez exe również. W moim przypadku to pomogło, dlatego jeśli nie spróbowałeś - spróbuj. W niczym to nie zaszkodzi, a może pomóc - jest szczególnie przydatne, gdy chcesz szybko uruchomić scenerię, a nie szukać jej w exe. No i pamiętaj, by tor nazwany start był na tyle długi, aby tabor się na nim mieścił. Daj znać o wynikach ;)

BiałaSowa:
@Český_Krtek i @dimekk - Wielkie dzięki :) przydało się baaardzo...i już "niedługo" trasa Hajnówka - Czeremcha zostanie skończona. Jeszcze raz THX :)
Pozdrawiam
Marcin

201E-003:
Cieszę się ;) W takim razie możesz Krtek'owi bądź mi "wcisnąć plusa" - w zależności czyja pomoc była bardziej skuteczna ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej