Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Archiwum SFX

<< < (2/2)

Akvin:

--- Cytat: "Bogumil.S" ---Też masz rację. Ale napisałem tamten post z uwagi na początkujących.
--- Koniec cytatu ---

Początkujący najlepiej zrobią jak się nauczą kilku naprawdę podstawowych rzeczy dotyczących obsługi symulatora.

--- Cytuj ---Czy nie zmęczył byś się wypakowaniem np. 2 scenerii i 3 modeli taboru (ozywiście ty musisz wybrać co gdzie i tak dalej.....) a nuż coś nie tam wypakujesz i musisz czyścić, a potem od nowa.... .
--- Koniec cytatu ---

Gorzej gdy w ferworze "klikania" nadpiszę sobie jakieś ważne pliki.

--- Cytuj ---Wystarczy że autor wszystko dobrze zrobi i cała reszta też dobrze będzie miała. Czasami trzeba zaufać.
--- Koniec cytatu ---

Ano właśnie... autor. Jednak w razie czego wolę mieć pretensje do siebie.

Pomysł w założeniach nie jest zły. Gdyby każdy "startował" z tej samej podstawy a paczki były uprzednio dobrze przetestowane to można by się zastanawiać.
Co do formatu .exe to jako użytkownik alternatywnego systemu mam uprzedzenia ;)

Bogumil.S:
No dobra, każdy z nas ma trochę racji. Kto będzie chciał to będzie robił SFX, a kto nie to nie.
Wyrażajcie dalej swoje opinie.

P.S. krzysiek 626 tak ten mój instal wisi już na 3 serwerach, ale zapomniałem Ci o tym na GG powiedzieć.

Pozdrawiam

Krzysiek626:

--- Cytat: "Bogumil.S" ---ciach....
P.S. krzysiek 626 tak ten mój instal wisi już na 3 serwerach, ale zapomniałem Ci o tym na GG powiedzieć.

Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Mam już go na swoim dysku, tylko czasu trzeba na żeby pojeździć.  Myślę że na koniec przyszłego tgodnia miał jakieś pojęcie co i jak.

Bogumil.S:
To jak już zakończysz testy dał byś do swojego podpisu jeden z linków do mojego instala.

Sorry za lekkie zboczenie z tematu

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej