Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Skrypty do 3ds max
kolejarzJJ:
Mam pytanko. Czy w tym skrypcie działa u kolegów funkcja importowania scenerii? U mnie pojawia się sześcian i nie wiem, czy to tylko jest błąd u mnie, czy w skrypcie.
AtapiCl:
--- Cytat: "kolejarzJJ" ---Mam pytanko. Czy w tym skrypcie działa u kolegów funkcja importowania scenerii? U mnie pojawia się sześcian i nie wiem, czy to tylko jest błąd u mnie, czy w skrypcie.
--- Koniec cytatu ---
Pojawia Ci się tylko sześcian, ponieważ masz zapewne skrypty w innym folderze niż scripts\eu07\.
artur3m:
--- Cytat: BiałaSowa w 06 Września 2007, 18:00:02 ---U mnie coś jest z delanulay mesh. Klikam to co trzeba (najpierw oczywiście zaznaczam) a mi wywala "Coudln't open file for reading" Pomocy...bo to jest potrzebne do zrobienia trasy a ja właśnie jak widać idę w tym kierunku :)
--- Koniec cytatu ---
Witam, u mnie występuje dokładnie taki sam problem:(
podobnie przy imporcie scenerii,pokazuje się tylko sześcian,próbowałem zastosować rady z tego tematu(włącznie z zainstalowaniem maxa do innego katalogu bez spacji),ale niestety nic to niepomogło.
AtapiCl:
Jak sobie sprawdziłem, to ten błąd mi wyskakuje, gdy mam skrypty w folderze innym niż eu07.
Czyli skrypty wypakujcie do \folder 3ds'a\scripts\eu07\
mk1992:
Rzeczywiście, zmiana nazwy folderu ze skryptami na eu07 pomogła, ale mi w dalszym ciągu nie działa
''Delanuay mesh'', mam ciągle błąd ''Open...''
Ortografia.
Profeta
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej