Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Trasa Drawinowo - Włodowice Zachodnie 160 km/h
RooteK:
Trasa jest świetna :) Tylko gdy gram EP09 io czekam aż ten fiat zacznie manewry... no wogóle nie manewruje. Stoi... RT22 już dawno na nast. stacji ;) A ja stoje na Ms1, Fiat ma Ms1, i też stoi.. ehh
EP08_015:
A skoro ten et22 nie odjechal to co to znaczy? Dodam ze wyprzedzila mnie ep05 z IC potem smigalem ja potem ja wyprzedzalem et22 w tunelu i dogonilem ep08 pozniej z przeciwka smignela ep40 z IC. Dojechalem na ten przedostatni tor na stacji koncowej i dostalem manewry i pomanewrowalo mnie na koniec tego towara poprostu se nie ruszyl. Stal se pod S1. Tak wiec misji nie udalo się zakonczyc. Ciekawe... czemu ten towar nie ruszyl...
Patrykos:
Ta misja, drawinowo-2 ET22 czy cos w tym stylu, jest za krotka, towar powinien jechac cala trase, dobrze byłoby też dodać takie urozmaicenia jak postoj pod semaforem w Grabowie, pod semaforem wjazdowym rzecz jasna, czekanie na przyjazd tego drugiego towara znad przzeciwka i jazda do konca trasy.
Mihau:
Albo przynajmniej manewry do szopy bykami można by je odstawić na ten jedyny tor zelektryfikowany. A manewry można byuruchamiać np Shift+1 żeby za mocno w eventach nie mieszać.
POZDRAWIAM.
loko:
--- Cytat: "mihau_PCC" ---Albo przynajmniej manewry do szopy bykami można by je odstawić na ten jedyny tor zelektryfikowany.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie :)
Zgadzam się z przedmówcą ponieważ troche mi brakuje rozpoczynania lub kończenia misji lokomotywami w szopach,na torach postojowych lub gdzieś na jakichś zakrzaczonych torach bocznych...
Przecież w rzeczywistości maszyniści też często rozpoczynają służbę w ten sposób a nie tylko przez podmianę drużyny trakcyjnej pociągu stojącego w peronach.
A w końcu to jest symulator i ma być jak najbardziej rzeczywisty.
Oczywiście trasa ta posiada takie misje co jest bardzo dużym plusem.
I bardzo za to dziękuje autoprowi :)
Ale nie zaszkodziłoby jeszcze więcej takich urozmaiceń wprowadzić :)
Takie jest moje skromne zdanie.
I prośba do wszystkich trasopisarzy,jeśli byłoby to możliwe i nie sprawiało dużo kłopotu,to żeby w swych przyszłych sceneriach porobiłi takie misje :)
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej