Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Skrypt do maxa i problem z "Delanuay mesh" (znowu)
wasyl:
Witam!!!
Po długiej przerwie zabrałem się za kończenie kolejnej trasy. Jednak przy tworzeniu terenu pojawił się problem. Po naciśnięciu guzika "Make" nie dzieje się nic. A teraz najzabawniejsze :). Ten sam skrypt ale na innym kompie (z tą samą wersją MAXa) generuje teren, ale nie da się go wyeksportować do pliku!. Co ciekawe - jeszcze 3 miesiące temu się dało :) - nie robiłem żadnej reinstalacji itp.
Bardzo proszę o jakąś radę. Trasa ukończona już w 90%, a tu taka niespodzianka :(.
P.S. Na forum ktoś kiedyś podał receptę na tworzenie terenu przez ręczne odpalanie bat-a. Teren generuje się, ale nadal nie da się go wyeksportować - w pliku pojawia się tylko:
--- Kod: ---
//-------------------------------------------------
// Object03
//-------------------------------------------------
--- Koniec kodu ---
Cesky Kretek:
Na pewno niczego nie pomijasz? Spróbuj przeinstalować skrypty. Jeżeli to nie pomoże - MAXa... a jeżeli i to nie pomoże, to reinstall systemu... A jeżeli to nie pomoże... to wyrzuć kompa przez okno i dokończ pracę na innym sprzęcie. :D
wasyl:
Witam!!!
Eksportowanie juz działa - kiedyś zmieniałem coś w skryptach i zapomniałem całkowicie o tym. Ale tworzenie terenu przy pomocy skryptu nadal nie działa. Dobrze, że chociaż da się treren wygenerowac ręcznie odpalając bat-a. Jakoś prace dokończę.
--- Cytuj ---
A jeżeli to nie pomoże... to wyrzuć kompa przez okno i dokończ pracę na innym sprzęcie. :D
--- Koniec cytatu ---
Pod oknem zrobiła by się niezła kupka sprzętu ;).
Mihau:
http://solnet.xorg.pl/solnet/maszyna/low/2007.07.07_low018.jpg
A co robią te wskażniki W11 przed semaforem???
pozdze:
W11 są czasami przed semaforami jeśli semki są mało widoczne. W realu można spotkać na północnym wjeździe do Chorzewa Siemkowic ,czy na wjeździe do Warszawy Rembertowa od Zielonki .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej