Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 14.

<< < (15/18) > >>

wider:
Witam wszystkich. Jestem z Ostrowa. Jeśli potrzebujecie zdjęcia a mam ich całe mnóstwo, to proszę o PW.

Michu46:
Jedynie co potrzebne to sfilmowanie trasy (odcinek Leszno-Ostrów WLKP) , a maszyniści nie chcą wyrazić zgody na to...

surgeon:
Ja do maszynistów nigdy nie miałem pretensji, za to że się nie zgadzają na filmowanie. Ostatecznie przepisy są takie, że nie wolno bez zezwolenia z góry, a nie znając miłośnika mechanik nigdy nie wie na kogo trafi. A potem w necie filmy z rozmowami i uśmiechniętym mechem na youtube. I tak czasami na wiele nam pozwalają. ;)

Michu46:
Mam na myśli ustawianie kamery przed szybą i (pewno wykonalne) podłączenie do gniazdka bo akumulator starcza mi tylko na 100min przy filmowaniu już tylko godzina... Więc nie mam zamiaru innych rzeczy nagrywać, jak samą trasę, by była owa linia jak 053 do jazdy, no trudno wakacje się nie skończyły ;] ... a się nie pomyślało, że przecie @mechatronik jeździł na tym odcinku. Teraz jest problem.

BLAcKboY:
A jeżdżą tamtędy składy wagonowe? Bo wiesz, zawsze można sfilmować trasę z ostatniego wagonu, a następnie puścić od tyłu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej