Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 14.
JONIN_EZT:
witam
3 screen
Lewa strona screenu bocznice. Zwrotnica trochę przegięta. Różnica pomiędzy realnym a symulowanym screenem dosyc spora jest. Nie przypominam sobie żeby ET42 jeździły aż do Łodzi (taki szczególik) ale co tam nie przeszkadza.
Ale mimo błędów to już ładnie wygląda. Klimacik już taki jest. Myślę że trasa troszkę odbiega od realnej ale próbuj dalej bo może całkiem fajna trasa z tego wyjśc. Najlepiej jak wzorowac się jak największą możliwą liczną zdjęc lub filmów. Wiem że takie wzorowania się do jak najbardziej realnego stopnia są trudne bo sam próbowałem, a właściwie próbuje budowac realny układ torowy Gdańska Głównego i Gdyni Głównej. Mam właściwie same problemy z tym bo zawsze jakieś niedoróbki są przy tym i duże niedokładności. Mam nadzieje że Wam się to uda zrobic jak najlepiej.
Jak dla mnie jakby trasa była tak w 85% realna to już będzie coś. Ale 95% samego układu torowego to już jest sukces.
pozdrawiam
prof_klos:
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---witam. Nie przypominam sobie żeby ET42 jeździły aż do Łodzi (taki szczególik) ale co tam nie przeszkadza.
--- Koniec cytatu ---
Rotfl! :D
Co drugi/trzeci towarowy to ET42 prowadzi tutaj ;-)
KURS90:
Jak ET42 mają nie jeździć do Łodzi skoro wszystkie podlegają pod Zaklad Taboru w Łodzi ?? A dokładnie sekcję Zduńska Wola Karsznice
Veritek:
Witam.
Aż mi się serce raduje patrząc na waszą pracę. Mieszkam w Łodzi wiec podchodzę to wszystkiego co związane jest z łódzkim PKP ze szczegółowym zainteresowaniem. Chętnie bym pomógł, ale moje próby tworzenia scenerii zawsze kończyły się klapą (wina sprzętu, itp.). Mogę zawsze jednak służyć dokumentacja fotograficzną. Jednak co najważniejsze trzymam kciuki za wasz projekt. Jeśli jeszcze chodzi o ET42 to dość często stoją na bocznicy za stacją Łódź Żabieniec.
Pozdrawiam.
mechatronik:
Witam.
Jestem pod wrażeniem prowadzonych prac :).
Jeśli kiedykolwiek doszłoby do kontynuacji linii np Łódź Kaliska -Zgierz Główny to służę pomocą i zdjęciami z trasy :)
A co do ET42 to w Łodzi jeżdżą :D. Jakieś może 2 tygodnie temu sfociłem ET42 na stacji Łódź Chojny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej