Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 14.

<< < (3/18) > >>

piotpal:
Właśnie dzisiaj miałem zrobić plan schematyczny Ostrowa Wlkp. na podstawie zdjęć i Kolejarza, a tutaj "Mateu" rzucił profesjonalne dzieło ;) Serdeczne dzięki.
Taki układ zostanie użyty w tej scenerii, sądzicie jednak, że w trosce o FPS wyciąć niektóre kawałki?

Żabek:
Jakby coś to służę pomocą. Męczy mnie syzyfowa praca nad moją scenerią w pojedynkę i dla odmiany mogę dołączyć się do programu opensource'owego :P

JONIN_EZT:
Przy takiej plątaninie może byc trochę niski FPS. Ale jak na trasie Szczecin przy ogromnej plątaninie torów i trakcji to nie będzie tak źle. Możesz spróbowac jak coś to zawsze można przetestowac na różnych komputerach i wtedy się zadecyduje czy pokasowac niepotrzebne odcinki czy nie.

Widzę tam straszliwie dużo krzyżowych rozjazdów. Właściwie to cały czas testuje swoje krzyżowe i coraz lepiej się prezentują. Jakbyś chciał to po skończeniu wystawie moje krzyżowe max na forum.

pozdrawiam

El Mecánico:

--- Cytat: "Żabek" ---Jakby coś to służę pomocą. Męczy mnie syzyfowa praca nad moją scenerią w pojedynkę i dla odmiany mogę dołączyć się do programu opensource'owego :P
--- Koniec cytatu ---

To ja zaproponuje dla ułatwienia wymiany plików miedzy twórcami SourceForge:)

EU07-483:

--- Cytat: "JONIN_EZT" ---Przy takiej plątaninie może byc trochę niski FPS. Ale jak na trasie Szczecin przy ogromnej plątaninie torów i trakcji to nie będzie tak źle. Możesz spróbowac jak coś to zawsze można przetestowac na różnych komputerach i wtedy się zadecyduje czy pokasowac niepotrzebne odcinki czy nie.
--- Koniec cytatu ---

Tylko Szczecin nie ma praktycznie terenu... (aczkolwiek jesli mam być szczery wole mieć rozbudowany i rzeczywisty uklad torowy, niz gorzysty teren i stacje przypominajace makiete kolejowa)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej