Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Elektryczny Zespół Trakcyjny [ver 2.0 final]
BLAcKboY:
Hmm wychodzi na to, że nie skopiowałem dźwięków, albo mam jakieś skrzaty na dysku.
Inna sprawa.
Zrywność.
Na ostatniej pozycji nastawniko-bocznika prędkość 70km/h osiągnąłem po paru minutach. uściślę, jechałem takim ustawieniem, jaki jest w poprzednim poście. Nie jestem dobry w temacie EN57 więc będę pisał obrazowo. W paczkowej wersji, jak i w każdej innej, lampka jazdy na oporach zapalała się dwa razy. Na pierwszej i trzeciej pozycji. Tutaj tylko na pierwszej. Wskazówka amperomierza reaguje na każdą zmianę nastawnika, ale bardzo słabo.
EU07-483:
--- Cytat: "BLAcKboY" ---Nie jestem dobry w temacie EN57 więc będę pisał obrazowo. W paczkowej wersji, jak i w każdej innej, lampka jazdy na oporach zapalała się dwa razy. Na pierwszej i trzeciej pozycji. Tutaj tylko na pierwszej. Wskazówka amperomierza reaguje na każdą zmianę nastawnika, ale bardzo słabo.
--- Koniec cytatu ---
A jaka miałes nastawe ? Bo jesli byles na niskiej to bocznikowanie bylo tylko na łaczeniu szeregowym. Wcisnij dwa razy "d" a wtedy bocznikowac bedzie na rownoleglej
JONIN_EZT:
--- Cytat: "BLAcKboY" ---Hmm wychodzi na to, że nie skopiowałem dźwięków, albo mam jakieś skrzaty na dysku.
Inna sprawa.
Zrywność.
Na ostatniej pozycji nastawniko-bocznika prędkość 70km/h osiągnąłem po paru minutach. uściślę, jechałem takim ustawieniem, jaki jest w poprzednim poście. Nie jestem dobry w temacie EN57 więc będę pisał obrazowo. W paczkowej wersji, jak i w każdej innej, lampka jazdy na oporach zapalała się dwa razy. Na pierwszej i trzeciej pozycji. Tutaj tylko na pierwszej. Wskazówka amperomierza reaguje na każdą zmianę nastawnika, ale bardzo słabo.
--- Koniec cytatu ---
Zagadkowe to. U mnie działa wszystko poprawnie. Na 1 nastawie działa poprawnie i na 2 też działa poprawnie. Przyspieszenie jest w porządku. Zmian w Fizyce nie ma więc powinno byc wszystko ok.
[EDIT] Tak to wina nastawy trzeba 2 pozycje w przód dac i jest ok. !pamiętając ze taka opcja nastaw jest jak na razie tylko w exe 699.
Grzegorz KK:
Witam.
Wszystko bardzo bardzo fajnie ja bynajmniej nie zauważyłem błędów:):). ogólnie wszystko bardzo dobrze.:),a jazde w nocy pozostawie bez komentarza bo brak słów tak fajnie się jeździ:P;). Spodobała mi się bardzo jazda w nocy, chyba się przerzuce na wieczorne jazdy:).
Pozdrawiam.
screeny z Jelitkowa EN57- zmodernizowana.:).
Patrykos:
Hmm...mam w 2 kiblach taki błąd, że niekiedy na stacji nie działa sygnał odjazdu, nie wiem, np. na jednej działa, a na drugiej nie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej