Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Elektryczny Zespół Trakcyjny [ver 2.0 final]
REWIZOR:
Jestem po jazdach testowych i tak, bardzo dziękuję wszystkim którzy w mniejszym lub większym stopniu przyczynili się do powstania i wydania tego kibelka. Dźwięki bardzo realistyczne, wreszcie w kibelku mogę przechodzić do 2 kabiny. Dużo z realizmu. Jako że nie jestem czepialski GRATULACJE .
JONIN_EZT:
--- Cytat: "grzegorz kk" ---Witam.
Wrzuciłem te pliki do folderu nie ma dalej żadnego postępu:(. Cały czas jest ten sam problem :cannot load dynamic":(. Zmiana Exe także wiele nie dała.:(.
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Witam
zapomniałeś dodac poprawki wpisów (bo w błedzie masz w folderze En57mk_z)
powinieneś miec takie wpisy
node -1 0 EN57-800ra dynamic PKP\EN57mk_z EN57-800ra.bmp 6BA 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 EN57-800s dynamic PKP\EN57mk_z EN57-800s.bmp 6BS 0.0 connected 23 0 enddynamic
node -1 0 EN57-800rb dynamic PKP\EN57mk_z EN57-800rb.bmp 6BB 0.0 connected 23 0 enddynamic
jeżeli to nie będzie akurat takie rozwiązanie to pomyślimy dalej chociaż w paczce jest wszystko ok.
pozdrawiam
[EDIT]
Najlepiej powiedz do jakich folderów wrzucałeś i jakie wpisy do taboru masz (może byc 1 skład poglądowy)
RooteK:
W kibelku jedzie się extra :) Nareszcie mogę objąć widokiem manometry, prędkościomierz i widok przed siebie z czym wcześniej miałem problem. Gratuluję roboty.
P.S. MKaczy, odpowiedz na moje PW ;) bo czekam i czekam...
Grzegorz KK:
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---zapomniałeś dodac poprawki wpisów (bo w błedzie masz w folderze En57mk_z
Najlepiej powiedz do jakich folderów wrzucałeś i jakie wpisy do taboru masz (może byc 1 skład poglądowy )[ .
.
--- Koniec cytatu ---
Witam.
Dałem poprawke wpisów do sceneri tu wpis: (oczywiście mam teksturki tych kibelków)
Wpis: node -1 0 EN57-1080ra dynamic PKP\EN57mk_z EN57-1080ra.bmp 6BA 0.0 headdriver 23 0 enddynamic
node -1 0 EN57-1080s dynamic PKP\EN57mk_z EN57-1080s.bmp 6BS 0.0 connected 23 0 enddynamic
node -1 0 EN57-1080rb dynamic PKP\EN57mk_z EN57-1080rb.bmp 6BB 0.0 connected 23 0 enddynamic
Wydaje mi się że dobry wpis. Wgrałem na początku wszystko do PKP Dynamic i do folderu EN57, wszystko wrzuciłem wpisy do dynamic porobiłem wpisy do sceneri też chyba są wporządku, więc w czym tkwi problem pojęcia nie mam. Oczywiście po zmianie wpisu nic to nie dało dalej na tym samie problemie siedze pierwszy raz mam problemy z kibelkami.:/.
pozdrawiam.
MKaczy:
--- Cytat: "grzegorz kk" ---Wydaje mi się że dobry wpis. Wgrałem na początku wszystko do PKP Dynamic i do folderu EN57
--- Koniec cytatu ---
Eee, wpis masz dobry, ale piszesz ze wgrałes wszytsko do folderu "EN57", a to ma ma byc osobno! Folder EN57mk_Z i EN57mk_S to sa dwa osobne modele, i trzymasz je w osobny folderach w lokalizacji "dynamic/pkp" Zapewne to jest Twoj problem, bo innego wyjscia nie widze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej