Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje
Lokomotywa EU05 do pobrania
JONIN_EZT:
No nieźle poczuc moc EU05. Tych błędów w powietrzu nie mam. Taka sugestia. Jeżeli w kabinie B nie ma hastlera to wtedy można by zrobic jego wyciszenie.
Też miałem błędy w paczce brak EU05-05 (chk mmd t3d i jego textur) oraz instrukcji instalacji (chociaż mi nie była potrzebna)
Profeta:
--- Cytat: "JONIN_EZT" ---Taka sugestia. Jeżeli w kabinie B nie ma hastlera to wtedy można by zrobic jego wyciszenie.
--- Koniec cytatu ---
Ten dźwięk jest definiowany w mmd dla obu kabin. Nie da się zrobić tak, aby w jednej był, a w drugiej nie.
Pozdrawiam!
eu07_304:
--- Cytat: "Dolmio89" ---Ja też zauważyłem unoszący się nad lokiem obiekt, jednak za pare minut gdy chciałem zrobić screena już go nie było
--- Koniec cytatu ---
Mi się wydaje, że jest to jakiś element kabiny, któremu nie został przypisany parent. Jeśli chcecie go zobaczyć, to włączcie debugmode i ciśnijcie PgUp aż zobaczycie. Ten sam efekt jest w kabinie ET22 MKaczego.
MuNiO:
--- Cytat: "Profeta" ---Bocznik znajduje się w kole nastawnika. Rzecz jasna, tak samo jak w EP05.
Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---
A ja mam jedno pytanie dotyczace obslugi w realu. Jezeli nie chcemy uzywac bocznika na 1 pozycji bezoporowej to jak ominac to bocznikowanie ?
ET22_RULZ:
--- Cytat: "MuNiO" ---A ja mam jedno pytanie dotyczace obslugi w realu. Jezeli nie chcemy uzywac bocznika na 1 pozycji bezoporowej to jak ominac to bocznikowanie ?
--- Koniec cytatu ---
Nie da sie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej